robotic process automation

Robotic Process Automation

Weinig fouten, minder menselijke handelingen en kosten besparen. Dat kan via Robotic Process Automation. En dat is ook precies hoe SelfBilling.com werkt!

Wat is dat dan precies, Robotic Process Automation?
Robotic Process Automation (RPA), ook wel computer-naar-computer-oplossingen genoemd, betekent in het geval van self-billing (of reversed billing) dat uw financiële proces wordt geautomatiseerd. De software van SelfBilling.com neemt terugkerende handelingen over van uw financiële mensen en budgethouders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het controleren van inkooporders, uren en aantallen met betrekking tot het matchen van een inkoopfactuur.

Wat zijn de voordelen?
Via Robotic Process Automation wordt uw financiële proces slim georganiseerd. De handelingen die eerder door de mensen van uw financiële afdeling werden gedaan, doet de software van SelfBilling.com nu. Hierdoor houden uw collega’s tijd over om zich bezig te houden met andere belangrijke zaken. En omdat systemen minder fouten maken dan mensen, is de kans op fouten ook een heel stuk kleiner. U kunt veel eerder uw financiële proces afsluiten, ofwel een Fast Close, en inzicht hebben in uw resultaten.

Hoe verloopt dat financiële proces via SelfBilling.com?
Wij draaien het financiële proces om: niet de leverancier, maar ú als opdrachtgever verzorgt met de software van SelfBilling.com de factuur uit naam van de leverancier. Dit doen wij dus zo veel mogelijk door Robotic Process Automation (RPA) toe te passen. Uw proces wordt ingericht aan de voorzijde, wat fouten voorkomt aan het einde van het proces.

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van uw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Klaas Beemster op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

Klaas Beemster SelfBilling
Reversed billing
praktijkvoorbeeld-bemiddelingsbureau-zorg
SelfBilling ideaal online diensten
krachten inhuren SelfBilling