robotic process automation

Robotic Process Automation en self-billing

Weinig fouten, minder menselijke handelingen en het besparen van kosten. Dat kan met behulp van Robotic Process Automation. En dat is ook precies de techniek waarme SelfBilling.com werkt!

Wat is Robotic Process Automation dan precies?

Robotic Process Automation (RPA), ook wel computer-naar-computer-oplossingen genoemd, betekent in het geval van self-billing (of reversed billing) het automatiseren van je financiële proces. De software van SelfBilling.com neemt terugkerende handelingen over van je financiële personeel en budgethouders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het controleren van inkooporders, uren en aantallen met betrekking tot het matchen van een inkoopfactuur.

Wat zijn de voordelen?

RPA organiseert je financiële proces slim. De handelingen die eerder door de mensen van je financiële afdeling werden gedaan, doet de software van SelfBilling.com nu. Hierdoor houden je collega’s tijd over om zich bezig te houden met andere belangrijke zaken. En omdat systemen minder fouten maken dan mensen, is de kans op fouten ook een heel stuk kleiner. Je kunt veel eerder je financiële proces afsluiten, ofwel een Fast Close, en inzicht hebben in je resultaten.

Hoe verloopt dat financiële proces via SelfBilling.com?

Wij draaien het financiële proces om: niet de leverancier, maar jíj als opdrachtgever verzorgt met de software van SelfBilling.com de factuur uit naam van de leverancier. Dit doen wij dus zo veel mogelijk door RPA toe te passen. Je proces wordt ingericht aan de voorzijde, wat fouten voorkomt aan het einde van het proces.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling