Skip links

“Als SelfBilling bekender wordt, vinden steeds meer bedrijven ons”

Als SelfBilling bekender wordt, vinden steeds meer bedrijven ons

Een interview met accountmanager Niram Bordewijk Sinds maart 2018 versterkt Niram Bordewijk ons team als accountmanager. De rode draad in haar carrière is haar kennis van het Duits en werken in de financiële dienstverlening. Bij SelfBilling.com werkt Niram graag mee aan het verder opbouwen van het bedrijf. Ze werkt zelf al jaren met SelfBilling.com en is overtuigd van de meerwaarde. De positieve houding van Klaas en de leiding van Henk zorgen ervoor dat ze zich echt thuis voelt in het bedrijf.

Niram: “Ik ken Henk al een aantal jaar, omdat ik voor zijn vorige bedrijf Double Paid heb gewerkt. Daar mocht ik in 2017 een keer met Klaas mee naar de beurs, en die samenwerking beviel goed. Toen Henk Double Paid verkocht en verder ging met het opbouwen van SelfBilling.com, vroegen ze mij als accountmanager”.

Wat is volgens jou de kracht van SelfBilling.com?

“De kracht van SelfBilling.com zijn de mensen. Het zijn allemaal gedreven en no-nonsense medewerkers die zien hoeveel meerwaarde self-billing heeft”.

Wat is jouw grootste uitdaging?

“Mijn grootste uitdaging binnen SelfBilling.com is het eigen maken van mijn nieuwe rol. Ik ben hiervoor altijd werkzaam geweest in ondersteunende rollen en hier werk ik in een adviserende rol. Klantcontact heeft nu dus een heel andere insteek. Gelukkig ondersteunen Klaas en Henk mij hier goed bij”.

Waar kan SelfBilling.com nog beter in worden?

“Lastige vraag, omdat we nog zo’n jong bedrijf zijn en we een heel sterk product hebben. Ik zie nu dus niet zo snel in waarin we beter moeten worden. Ik ben vooral heel benieuwd hoe de toekomst eruit ziet voor SelfBilling.com. En of ik steeds meer bedrijven ga spreken waar het begrip en proces self-billing al bekend is. Ik verwacht dat naar mate het begrip self-billing en het hele proces steeds bekender wordt, meer bedrijven ons zullen gaan vinden. Wij zijn specialist in dit proces, weten precies hoe je zo moet self-billen dat je aan alle voorwaarden (wettelijk en belastingtechnisch gezien) voldoet en waar andere bedrijven dit als extra additie op hun bestaande software aanbieden. Wij kunnen ondersteunen in het proces dat al geïmplementeerd is bij de klant”.

Wat zal je nooit vergeten?

“Wat ik mij altijd zal blijven herinneren is het factuurcongres 2017 waar ik samen met Klaas en Henk heen mocht. Het enthousiasme waarmee we ons hebben geprofileerd en onze dynamiek is wat mij betreft tekenend voor onze samenwerking. Voor mij was het heel bijzonder dat Henk mij meevroeg en dat ik daar een hele andere kant van mijzelf heb mogen laten zien”.

Wil je verder kennis maken met Niram?

Neem contact op via 0229 – 317 005 of info@selfbilling.com voor het maken van een afspraak.

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter