Skip links

Wijksamenwerkingsverbanden

Meer weten? Vraag de gratis whitepaper aan of boek een demo

Gratis whitepaper aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of bel ons:

0229 317 005

Wijksamenwerkingsverbanden

In een multidisciplinair wijksamenwerkingsverband werken eerstelijns zorgverleners als huisartsen, apothekers en paramedici samen aan een passend aanbod van (keten)zorg voor de inwoners van hun wijk. Betere samenwerking en taakverdeling verhogen de kwaliteit van zorg en zorgen ervoor dat de aangesloten disciplines hun expertise doelmatiger kunnen inzetten.

SelfBilling ondersteunt wijksamenwerkingsverbanden met de facturatie van de vergoedingen die aangesloten disciplines ontvangen. Vaak betreft dit uurvergoedingen, declaraties en programmavergoedingen.

Binnen de software van SelfBilling kunnen uren- en declaraties door aangesloten disciplines ingebracht en daarna goedgekeurd worden door de wijkmanager. Na goedkeuring vindt de facturatie richting de discipline/leverancier plaats. Facturen, in PDF en/of XML worden via mail verstuurd naar zowel de discipline als naar het samenwerkingsverband.

Zowel aan de voorzijde van het uren- en declaratieverantwoording proces als aan de achterzijde hiervan kunnen koppelingen met andere software opgezet worden om handmatig verwerken te vereenvoudigen. 

Deze organisaties gingen je voor:

Benieuwd wat SelfBilling voor jouw organisatie kan betekenen?

Twijfel dan niet en vraag geheel vrijblijvend een demo aan!