Skip links

SelfBilling.com helpt bij personeelstekort

SelfBilling helpt bij personeelstekort

Huh, hoe kan een softwarebedrijf nu iets doen aan de schaarste op de arbeidsmarkt?
De software van SelfBilling.com zorgt ervoor dat je budgethouder of de mensen van jouw financiële afdeling meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden.

Hoe gaat dat dan in z’n werk?

Stel, het is razend druk op je afdeling financiën. Eigenlijk moet er een nieuwe collega bij om al het werk aan te kunnen. Dat is eigenlijk hartstikke zonde van je geld, zo’n nieuwe werknemer. Beter kun je kiezen voor de software van SelfBilling.com. Self-billing (ook wel reversed billing of reverse billing) is een financieel-administratief proces waarbij niet de leverancier de factuur opmaakt, maar de opdrachtgever, uit naam van de leverancier. Het proces van facturatie wordt omgedraaid.

En dat bespaart dus veel tijd?

Ja, en geld. In het huidige proces moet je meerdere keren uren en onkosten controleren. Op het moment dat de uren en/of onkosten gemaakt zijn en op het moment dat je de factuur ontvangt. Door self-billing toe te passen kun je de gewerkte uren en onkosten goedkeuren en afgesproken tarieven in de software van SelfBilling.com verwerken. Hiermee verplaats je het proces naar de voorkant. Het inkoopfactuur-goedkeurproces kun je in het vervolg overslaan. Facturen zijn altijd goed en kunnen automatisch verwerkt worden (zonder extra handelingen) in je financiële software. En dat scheelt 50% van het factuur-goedkeurproces van relatief dure managers. Tijd die je collega’s kunnen gebruiken voor andere belangrijke zaken. Zaken die anders blijven liggen of die door een nieuwe werknemer gedaan zouden moeten. Met de software van SelfBilling.com heb je dus geen last van personeelstekort, maar kun je altijd je eigen mensen inzetten!

Computer-naar-computer oplossingen

Wil je tijd en daarmee personeel besparen? Dat kan. SelfBilling.com denkt graag met je mee door zoveel mogelijk informatie die al in je systemen bekend is automatisch over te zetten (te synchroniseren) naar de software van SelfBilling.com. Hierdoor geen dubbele invoer en veel tijdsbesparing!

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter