Skip links

Partners & koppelingen

Samen met onze partners optimaliseren we jouw proces. Via onze API-koppelingen verzamelen wij informatie uit verschillende ATS, planningssoftware, ERP of boekhoudsoftware. Van registratie, validatie tot facturatie.

Het voordeel voor onze klant? Een compleet, gesloten proces met controle. Regel het aan de voorkant, dan klopt het aan de achterkant. Grip op je proces!

selfbilling koppeling easyflex
Easyflex biedt gebruiksvriendelijke all-in-one software voor de flexbranche. Planning, facturatie en, dankzij de koppeling met onze software, nu ook self-billing: het kan allemaal.
selfbilling koppeling otys
OTYS koppelt met meer dan zestig verschillende partijen. Dankzij de koppeling met SelfBilling kan OTYS processen vloeiender en minder foutgevoelig laten verlopen met tijdbesparing en gemak als ultieme doelen.
selfbilling koppeling exact online
Met Exact Online heb je alles wat je nodig hebt in één geïntegreerd online pakket. Naast boekhouden en CRM bieden we specifieke oplossingen voor jouw branche. Al ruim 550.000 ondernemers maken hun ambities waar met Exact Online. SelfBilling staat in de Exact Online appstore. De koppeling tussen SelfBilling en Exact Online zorgt ervoor dat relaties, facturen en financiële boekingen in Exact Online komen.
AFAS maakt ERP-software, die onmisbaar is voor iedere organisatie. Als bedrijf wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. Daar helpt deze software je bij. Door slimme automatisering zorg je dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden of zelfs verdwijnen. Zodat jij nog meer tijd hebt voor waar het om draait: ondernemen.
Ons® van Nedap is een integrale software-suite voor de zorg. Met Ons® vereenvoudigen we de administratieve taken van zorgprofessionals waardoor er meer tijd voor de werkelijke zorg overblijft. Dagelijks ondersteunen wij met het elektronisch cliëntendossier (ECD) van Ons®, meer dan 1000 zorginstellingen in Nederland. De koppeling met SelfBilling automatiseert ook de facturatie.
Gecertificeerde Twinfield koppeling
Twinfield Boekhouden is een online boekhoudprogramma voor accountants en boekhoudprofessionals. Twinfield is veilig, rijk aan functionaliteiten en werkt 100% in de cloud. Daarbij koppelt Twinfield met vele andere pakketten. Een greep uit de functionaliteiten: boekhouden, bankkoppeling, btw-aangifte, analyse, rapportage, vaste activa, rekening courant en vreemde valuta.
checks koppeling
Checks is het intelligente en veelzijdige softwarepakket voor personeelsplanning en urenregistratie. Met dit pakket plan je overzichtelijk, snel en efficiënt medewerkers in. Checks zorgt voor optimaal inzicht in de bezetting, beschikbaarheid en uren van de medewerkers. De tool is geschikt voor iedere branche, van zorginstelling en apotheek tot fabriek, uitzendbureau en vele andere sectoren.
E-boekhouden.nl. Boekhouden en factureren op een manier die jij begrijpt! De koppeling tussen SelfBilling en E-boekhouden zorgt ervoor dat relaties, facturen en financiële boekingen in E-boekhouden komen.
Personeelsplanning Software TaskTime is een snelle, efficiënte en gebruiksvriendelijke personeelsplanning. Vereenvoudig de communicatie met je medewerkers door onze tijdbesparende TaskTime® app. De koppeling tussen SelfBilling en Tasktime zorgt ervoor dat relaties en gewerkte uren in SelfBilling komen zodat er binnen Selfbilling gefactureerd kan worden.
Real easy boekhouden voor kleine ondernemers & hun boekhouders. Makkelijk en snel je boekhouding doen, waar & wanneer jij dat wilt. Met Reeleezee boekhouden regel je het makkelijk en snel, wanneer het jou uitkomt. Boekhoudkennis is niet nodig. Zo houd je tijd over en hoef je niet meer tegen je boekhouding aan te hikken. De koppeling tussen SelfBilling en Reeleezee zorgt ervoor dat leveranciergegevens bijgewerkt worden en inkoopfacturen in Reeleezee terechtkomen.