Skip links

SelfBilling: de slimme facturatieoplossing voor het MKB

Selfbilling de slimme facturatieoplossing voor het MKB

Altijd correcte afrekeningen tussen afnemers en leveranciers: het lijkt misschien een onrealistisch scenario, maar met self-billing kan het realiteit zijn. Elke organisatie kan ervan profiteren: grote organisaties maar ook het MKB.

Klanten controleren altijd hun inkoopfacturen. Fouten en verschillen die erin voorkomen kosten immers veel tijd en geld. Dubbele betalingen, frustraties, zoekgeraakte facturen; de praktijk wijst uit dat dit in elke organisatie voorkomt. Niet alleen bij grote bedrijven die honderden facturen per maand verwerken, maar óók in het MKB (midden- en kleinbedrijf).

Eerst controle, dan factuur

Bij het inhuren van diensten zoals: zzp’ers, professionals, freelancers, maar ook zorgverleners of uitzendkrachten biedt SelfBilling controle. Omdat gewerkte uren en onkosten eerst gecontroleerd en daarna pas gefactureerd worden, hoeft er nooit meer een foute factuur aan te pas te komen. Onze software doet dit daarnaast geheel automatisch, waardoor jouw bedrijf tijd in belangrijkere zaken kan steken dan het controleren van inkoopfacturen.

Onze oplossing is juist ook voor het MKB. Wij merken bij SelfBilling dat er in het MKB veel mensen werken met een passie voor hun vak, maar die tegelijkertijd nog veel van hun werktijd kwijt zijn aan hun administratie. Kleinere bedrijven hebben immers meestal geen aparte financiële afdeling. Juist daarom is SelfBilling een uitkomst voor deze bedrijven. Veel van onze bestaande klanten zijn dan ook organisaties met slechts een handvol medewerkers, zoals ZORGgen en Zusterz. Lees in hun klantcases meer over hun ervaringen met SelfBilling.

Self-billing biedt voordeel voor alle stakeholders bij het facturatieproces en voldoet aan alle wettelijke en fiscale eisen. Win-win voor alle partijen, ook je leveranciers. Onze software kan los worden toegepast of worden gekoppeld aan je ERP- of financiële pakket op basis van een API. SelfBilling past ook perfect in de Robotic Proces Automation.

Alleen maar voordelen

Tot slot nog enkele van de vele voordelen van SelfBilling op een rij:

  1. Nooit meer onjuiste inkoopfacturen en verschillen
  2. Structuur in het facturatieproces met uniforme facturen
  3. Minder menselijke fouten of zoekgeraakte documenten
  4. Meer grip op je financiën door een gesloten proces
  5. Nooit meer dubbele betalingen

Regel de voorkant, dan klopt de achterkant!

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter