Skip links

Robotic Process Automation en self-billing

Robotic Process Automation en selfbilling

Weinig fouten, minder menselijke handelingen en het besparen van kosten. Dat kan met behulp van Robotic Process Automation. En dat is ook precies de techniek waarme SelfBilling.com werkt!

Wat is Robotic Process Automation dan precies?

Robotic Process Automation (RPA), ook wel computer-naar-computer-oplossingen genoemd, betekent in het geval van self-billing (of reversed billing) het automatiseren van je financiële proces. De software van SelfBilling.com neemt terugkerende handelingen over van je financiële personeel en budgethouders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het controleren van inkooporders, uren en aantallen met betrekking tot het matchen van een inkoopfactuur.

Wat zijn de voordelen?

RPA organiseert je financiële proces slim. De handelingen die eerder door de mensen van je financiële afdeling werden gedaan, doet de software van SelfBilling.com nu. Hierdoor houden je collega’s tijd over om zich bezig te houden met andere belangrijke zaken. En omdat systemen minder fouten maken dan mensen, is de kans op fouten ook een heel stuk kleiner. Je kunt veel eerder je financiële proces afsluiten, ofwel een Fast Close, en inzicht hebben in je resultaten.

Hoe verloopt dat financiële proces via SelfBilling.com?

Wij draaien het financiële proces om: niet de leverancier, maar jíj als opdrachtgever verzorgt met de software van SelfBilling.com de factuur uit naam van de leverancier. Dit doen wij dus zo veel mogelijk door RPA toe te passen. Je proces wordt ingericht aan de voorzijde, wat fouten voorkomt aan het einde van het proces.

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter