Skip links

Je kunt nu niet alleen je externe schil, maar ook bemiddelaars self-billen

bemiddelaars self-billen

Onze self-billing oplossing heeft al veel tevreden klanten geholpen om de externe schil op orde te krijgen. Niet zzp‘ers, maar jij als opdrachtgever maakt de factuur op waardoor deze altijd automatisch en foutloos klaarstaat. Maar wat als zzp’ers via een arbeidsbemiddelaar bij je organisatie terechtkomen?

De arbeidsmarkt bestaat voor een steeds groter deel uit zzp’ers. Om te zorgen dat zij altijd een nieuwe opdracht hebben om aan te werken, is de arbeidsbemiddelaarsbranche met de hoeveelheid zzp’ers mee gegroeid. Jij als opdrachtgever hebt in één keer met een ingewikkeld facturatieproces te maken. Zowel de zzp’er als de bemiddelaar die de zzp’er bij jouw organisatie heeft gebracht krijgen voor de werkzaamheden van de zzp’er betaald.

Een vast provisiepercentage

Toch hoeft dit in de praktijk niet zo moeilijk te zijn. Arbeidsbemiddelaars werken doorgaans met ongeveer dezelfde regeling. Zij brengen bijvoorbeeld een vast percentage in rekening van het bedrag dat de zzp’er betaald krijgt. Of een vaste prijs per eenheid die de zzp’er verdient.

Via SelfBilling is dit nu gemakkelijk in te regelen. Met onze self-billingmodule factuur je je zzp’ers nu al volledig automatisch. De zzp’er registreert uren, de budgethouder of locatie accordeert deze en de factuur volgt vanzelf. Er is nu slechts één kleine tussenstap: je voegt de gegevens van de relevante bemiddelaars toe en koppelt ze aan de zzp’ers die via hen zijn aangeleverd. Hierbij geef je aan welke provisietarief er is afgesproken. Meer hoef je niet te doen. De rest gaat vanzelf.

Zodra de zzp’er uren indient en deze geaccordeerd en gefactureerd worden, weet de SelfBilling-software namelijk exact hoeveel provisiekosten hierover voor de bemiddelaar in rekening gebracht moeten worden. De provisiefactuur wordt automatisch opgemaakt en uit naam van de bemiddelaar verstuurd. Zo heb je in één keer je gehele administratie op orde.

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter