SelfBilling.com: de ervaringen van medewerker Annemieke

Sinds begin maart ondersteunt Annemieke Hageman ons, samen met Ilona Stuijt, op het gebied van marketing en communicatie. Annemieke is sinds oktober 2013 werkzaam als zzp’er. Zij laat zich door bedrijven inhuren voor marketingadvies en –ondersteuning. Uiteraard maken de freelancers die wij inhuren gebruik van self-billing. We hebben Annemieke gevraagd naar haar ervaringen:

“Ik dacht dat ik het principe van self-billing niet kende. Maar voordat ik startte als zzp’er heb ik kort voor een uitzendbureau gewerkt. Toen vulde ik via een online programma aan het eind van de week mijn uren in, die vervolgens verwerkt werden. Aan het eind van de maand werden die gewerkte uren uitbetaald. Self-billing is hetzelfde principe. Ik vul mijn gewerkte uren in met een kleine omschrijving. Daarna checkt Klaas ze en keurt ze goed. Vervolgens ontvang ik een factuur én mijn geld. Ik hoef er dus bijna niks voor te doen. Mijn uren bijhouden doe ik sowieso al!’’

“De eerste keer dat ik bericht kreeg dat mijn factuur klaar stond, was ik ondanks een goede uitleg over het proces, toch blij verrast over het gemak. Toen ik het bestand opende zag ik namelijk dat het een complete factuur was en dat ik hem alleen maar op hoefde te slaan in mijn administratie. Dat het zo makkelijk was had ik van te voren niet verwacht.’’

Factuurnummerreeks

“Wat ik mij alleen afvroeg is of het voor de boekhouding niet erg is dat deze factuur niet in mijn bestaande factuurnummerreeks valt. Klaas vertelde mij dat je per opdrachtgever een eigen factuurnummerreeks mag hebben, dus dat dit geen enkel probleem is.’’

“Ik vind het van toegevoegde waarde dat ik zelf ervaar hoe het product self-billing werkt. Ik zie alleen maar voordelen en gemak, dus kan dit vol overtuiging over de bühne brengen voor SelfBilling.com.’’

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling