Skip links

De software van SelfBilling.com koppelt met diverse systemen

De software van SelfBilling koppelt met diverse systemen

Grote kans dat jouw organisatie al met diverse financiële software werkt. Bijvoorbeeld met het boekhoudprogramma Exact, AccountView, AFAS, Twinfield of SAP. En wellicht heb je software om de uren of orders bij te houden. Voegt self-billing dan eigenlijk wat toe? En kunnen de verschillende systemen met elkaar communiceren?

Het goede nieuws is: ja, self-billing voegt zeker wat toe én kan met diverse systemen communiceren via API’s. Onze software is zo geavanceerd dat wij de ingevoerde uren uit het ene systeem (bijvoorbeeld je eigen applicatie) kunnen koppelen met het afgesproken tarief uit je boekhoudprogramma. Met deze informatie vormt de software van SelfBilling.com automatisch de e-factuur, en verstuurt de software deze vervolgens automatisch naar de leverancier van goederen of diensten. Alsof de leverancier de factuur zelf heeft gemaakt.

Heeft je organisatie geen applicatie voor het bijhouden van uren of orders? Geen probleem. Dit kan namelijk ook in de software van SelfBilling.com. Je kunt het systeem helemaal naar wens inrichten.

De meerwaarde van SelfBilling.com

SelfBilling.com koppelt met gemak met je huidige boekhoudprogramma en vormt dus een mooie toevoeging. Je boekhoudprogramma gebruik je voor het bijhouden van allerlei informatie, zoals klantgegevens, prijsafspraken en betalingscondities. Door SelfBilling hieraan te koppelen, gaat het facturatieproces automatisch. En het maakt niet uit of je gebruik maakt van SAP, Exact, Unit4 of ieder ander boekhoudprogramma.

Via de software van SelfBilling.com of via je eigen applicatie worden urenregistraties, declaraties of orders goedgekeurd, waarna er automatisch een e-factuur wordt opgemaakt en wordt verstuurd naar de leverancier.

Daling van het aantal te verwerken facturen

Via koppelingen tussen SelfBilling.com en je financiële pakket worden de kosten per afdeling/kostenplaats uitgesplitst, zodat uitsplitsen op factuurniveau niet meer hoeft plaats te vinden. Alle facturen van externe professionals kunnen per leverancier samengevoegd worden tot slechts één factuur (per leverancier, per maand). Hierdoor daalt het aantal te verwerken facturen aanzienlijk. In de praktijk zal het met 60% dalen ten opzichte van het aantal facturen daarvoor.

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter