personeelstekort

SelfBilling.com helpt bij personeelstekort

Huh, hoe kan een softwarebedrijf nu iets doen aan de schaarste op de arbeidsmarkt?

De software van SelfBilling.com zorgt ervoor dat de mensen van uw financiële afdeling of uw budgethouder meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden.

Hoe gaat dat dan in z’n werk?

Stel, het is razend druk op uw afdeling financiën, eigenlijk moet er een nieuwe collega bij om al het werk aan te kunnen. Dat is eigenlijk hartstikke zonde van uw geld, zo’n nieuwe werknemer. Beter kunt u kiezen voor de software van SelfBilling.com. Self-billing (ook wel reversed billing of reverse billing) is een financieel-administratief proces waarbij niet de leverancier de factuur opmaakt, maar de opdrachtgever, uit naam van de leverancier. Het proces van facturatie wordt omgedraaid.

En dat bespaart dus veel tijd?

Ja, en geld. In het huidige proces moet u meerdere keren uren en onkosten controleren. Op het moment dat de uren en/of onkosten gemaakt zijn en op het moment dat u de factuur ontvangt. Door self-billing toe te passen kunt u de gewerkte uren en onkosten goedkeuren en afgesproken tarieven in de software van SelfBilling.com verwerken. Hiermee verplaatst u het proces naar de voorkant. Het inkoopfactuur-goedkeurproces kunt u in het vervolg overslaan. Facturen zijn altijd goed en kunnen automatisch verwerkt worden (zonder extra handelingen) in uw financiële software.  En dat scheelt 50% van het factuur-goedkeurproces van relatief dure managers. Tijd die uw collega’s kunnen gebruiken voor andere belangrijke zaken. Zaken die anders blijven liggen of die door een nieuwe werknemer gedaan zouden moeten. Met de software van SelfBilling.com heeft u dus geen last van personeelstekort, maar kunt u altijd uw eigen mensen inzetten!

Computer-naar-computer oplossingen

Wilt u tijd en daarmee personeel besparen? Dat kan. SelfBilling.com denkt graag met u mee door zoveel mogelijk informatie die al in uw systemen bekend is automatisch over te zetten (te synchroniseren) naar de software van SelfBilling.com. Hierdoor geen dubbele invoer en veel tijdsbesparing!

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van uw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Klaas Beemster op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces