Skip links

Factureren met de tussenkomstmodule van SelfBilling

Factureren met de tussenkomstmodule van SelfBilling

Je hebt als intermediair, uitzendbureau of bemiddelaar van personeel te maken met zzp’ers/flexkrachten en je klant. Dit kan makkelijk leiden tot een ingewikkeld, tijdrovend en foutgevoelig facturatieproces. Niet met de tussenkomstmodule van SelfBilling!

Bij de tussenkomstmodule regel je als organisatie met de software van SelfBilling zelf de facturatie richting de zzp’er/flexkracht en je klant. Heel makkelijk, snel en efficiënt. Bovendien houd je zelf de controle als de bemiddelende partij.

Hoe werkt het?

Je zzp’ers en/of flexkrachten (oftewel je leveranciers) kunnen binnen de software van SelfBilling hun gewerkte uren indienen en hun gemaakte onkosten declareren. Zodra deze gegevens door de klant zijn goedgekeurd kunnen er automatisch factureren gegenereerd worden. Heb je al software voor het registreren van uren en onkosten kunnen registreren? Geen punt: SelfBilling kan namelijk de gegevens inlezen en het facturatiegedeelte alsnog voor je automatiseren.

De software zorgt er vervolgens voor dat er automatisch een self-billingfactuur (met eigen factuurnummerreeks) naar de zzp’er gaat op basis van de gedeclareerde en goedgekeurde uren. Er gaat daarnaast een gewone factuur naar je klant met de inkoopwaarde vermeerderd met je verkoopmarge. Foutloze facturen voor alle partijen!

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter