Skip links

Afspraken eenvoudig nakomen met self-billing

Afspraken eenvoudig nakomen met selfbilling

Je kent het wel: herinneringen ontvangen omdat de betaaltermijn van 30 dagen verlopen is, facturen moeten afkeuren omdat ze niet volledig zijn, of facturen die pas weken later verstuurd worden. Dit kost allemaal veel extra tijd voor de boekhouding. Zonde, want het voorkomen van dit soort ongemakken is heel makkelijk. Namelijk door gebruik te maken van self-billing.

Afspraken nakomen met een factuur die altijd klopt

Een erg mooi voordeel van self-billing is dat het heel eenvoudig is om afspraken met leveranciers na te komen. Alle afspraken worden één op één in de software ingevoerd. Deze gegevens staan uiteindelijk ook in de factuur; zowel alle factuurvereisten als de geleverde dienst en de bijbehorende tarieven. Zodra diensten of goederen geleverd zijn, geeft de gebruiker dit aan in de software van SelfBilling.com. Na goedkeuring wordt er automatisch een factuur gemaakt. Een factuur die altijd klopt, omdat de inhoud daarvoor al gecheckt is.

Hoe het werkt

SelfBilling.com draait het proces van afrekenen met de leverancier om. Niet de leverancier maar de opdrachtgever neemt het initiatief in het opstellen van de inkoopfacturen. Op basis van uren, onkosten of ontvangsten verstuurt SelfBilling.com uit naam van de leverancier een factuur naar je.

De voordelen

Je leverancier zal blij zijn met deze manier van werken. Uren en onkosten worden op een eenvoudige manier geregistreerd. De factuur is helemaal juist qua uren en onkosten en wordt op de gewenste manier opgemaakt en verstuurd. Self-billing draagt bij aan een snellere betaling door de opdrachtgever. Herinneringen versturen wordt daarmee verleden tijd.

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter