Skip links

Bedrijven waarvoor self-billing zeer geschikt is

Bedrijven waarvoor selfbilling zeer geschikt is

Ben je op zoek naar een makkelijke, overzichtelijke én kostenbesparende manier van het verwerken van goedgekeurde orders, urenregistratie en onkostendeclaratie? SelfBilling.com draait het factureerproces om: niet de leverancier, maar jij als opdrachtgever verzorgt met de software van SelfBilling.com de factuur uit naam van de leverancier. Maar voor welke bedrijven is self-billing eigenlijk geschikt?

Voor elk bedrijf dat tijd en geld wil besparen

Voor bedrijven heeft self-billing veel voordelen, ongeacht in welke branche je organisatie opereert. Als je bijvoorbeeld diensten of producten afneemt, verzorgt de software van SelfBilling.com de e-factuur uit naam van de leverancier. Dit kan op basis van verrekening van geleverde diensten (uren) of geleverde goederen. Als gevolg zullen er minder fouten in de facturenstroom voordoen door het geautomatiseerde proces (RPA). Zo heb je altijd een actueel financieel overzicht en controle over het administratieve proces.

Werk je alleen met eigen vaste medewerkers? Ook dán kun je goedgekeurde orders, de urenverantwoording en onkostendeclaratie beheren via SelfBilling.com.

Voor bemiddelingsbureaus die efficiënter willen werken

SelfBilling.com helpt intermediairs en bemiddelaars van externe professionals in het administratieve proces voor de inkoop en verkoop. Alle gewerkte uren van de zzp’er of freelancer worden in één database bijgehouden via SelfBilling.com. Deze uren keurt de opdrachtgever goed en vervolgens wordt er een e-factuur (inkoopfactuur) gemaakt en verstuurd uit naam van de zzp’er of freelancer. Daarna verzorgt de software van SelfBilling.com ook de verkoopfactuur richting je opdrachtgever op basis van de gegevens uit de inkoopfactuur.

Je bent dus geen tijd meer kwijt aan controle op uren en onkostenverantwoording. Door het geautomatiseerde proces zijn er namelijk minder handelingen, minder fouten en dus minder kosten.

Conclusie

De software van SelfBiling.com is geschikt voor elke ondernemer, ongeacht de branche of grootte. Het maakt ons niet uit of je in de bouw, media, gezondheidszorg of ICT zit. Wij bespreken jouw wensen met je en zorgen voor een passende oplossing. Wij zoeken hierbij aansluiting met het bestaande boekhoudprogramma. Lees meer over deze koppeling. Wij ontdekken graag met je wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter