afspraken nakomen

Eenvoudig afspraken nakomen met self-billing

Je kent het wel: herinneringen ontvangen omdat de betaaltermijn van 30 dagen verlopen is, facturen moeten afkeuren omdat ze niet volledig zijn, of facturen die pas weken later verstuurd worden. Dit kost allemaal veel extra tijd voor de boekhouding. Zonde, want het voorkomen van dit soort ongemakken is heel makkelijk. Namelijk door gebruik te maken van self-billing.

Afspraken nakomen met een factuur die altijd klopt

Een erg mooi voordeel van self-billing is dat het heel eenvoudig is om afspraken met leveranciers na te komen. Alle afspraken worden één op één in de software ingevoerd. Deze gegevens staan uiteindelijk ook in de factuur; zowel alle factuurvereisten als de geleverde dienst en de bijbehorende tarieven. Zodra diensten of goederen geleverd zijn, geeft de gebruiker dit aan in de software van SelfBilling.com. Na goedkeuring wordt er automatisch een factuur gemaakt. Een factuur die altijd klopt, omdat de inhoud daarvoor al gecheckt is.

Hoe het werkt

SelfBilling.com draait het proces van afrekenen met de leverancier om. Niet de leverancier maar de opdrachtgever neemt het initiatief in het opstellen van de inkoopfacturen. Op basis van uren, onkosten of ontvangsten verstuurt SelfBilling.com uit naam van de leverancier een factuur naar je.

De voordelen

Je leverancier zal blij zijn met deze manier van werken. Uren en onkosten worden op een eenvoudige manier geregistreerd. De factuur is helemaal juist qua uren en onkosten en wordt op de gewenste manier opgemaakt en verstuurd. Self-billing draagt bij aan een snellere betaling door de opdrachtgever. Herinneringen versturen wordt daarmee verleden tijd.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling