SelfBilling ideaal online diensten

Self-billing ook ideaal voor online veilingen en diensten

Stel, u heeft een bedrijf in online veilingen of online diensten. Wist u dat self-billing dan een fantastische manier is om uw administratie mee te regelen? Wij leggen het uit.

Uw bedrijf is bijvoorbeeld een online platform dat goederen aanbiedt. Kopers kunnen bieden op de goederen en de hoogste bieder koopt het product en wordt dus klant. Via de website komt dan als het ware een bestelling binnen. De inkoop van de goederen rekent u af met de leverancier en de verkoop met de klant. Nu geeft u waarschijnlijk per leverancier door wat de klant afgerekend heeft. Dit is onoverzichtelijk en veel werk. Bovendien is het risico op fouten hierbij groot.

Met self-billing zet u de data in uw CMS, waaronder de naam van de leverancier, het aantal goederen dat u heeft afgenomen en de prijs die u met de leverancier heeft afgesproken. Zodra een klant de hoogste bieder is en het product koopt, leest SelfBilling.com het CMS leeg en rekent af met de leverancier. U hoeft verder niets te doen, want dit gaat allemaal automatisch. Dit bespaart u dus veel tijd en geld! En daarbij is het veel overzichtelijker.

Self-billing biedt oplossingen voor diverse online diensten

Ook voor bijvoorbeeld een taxibedrijf is self-billing ideaal. Alle gegevens van en afspraken met de ingehuurde chauffeurs (leveranciers) worden ingevoerd in het systeem. Via de website boekt de klant een taxirit. De chauffeur, die is ingehuurd voor de betreffende rit, krijgt vervolgens de gemaakte uren uitbetaald. Dit scheelt een hoop administratieve handelingen.

Wilt u weten of self-billing ook geschikt is voor uw product of dienst? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden onder de loep te nemen.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling