Automatiseer ook UBL-facturen met behulp van de software van SelfBilling.com

Of uw bedrijf nu elektronisch (XML / UBL) of analoog (PDF) factureert, bij SelfBilling.com kunt u zelf bepalen hoe de facturen het liefst ontvangen worden.

Kies zelf uw gewenste factuurformaat: PDF en/of UBL

SelfBilling.com kan twee factuurformaten aanleveren. Naast de welbekende PDF factuur kunt u nu ook de factuur in UBL2.0 formaat in uw facturatie-e-mail ontvangen, bijgevoegd als een XML-bestand. UBL2.0 staat voor Universal Business Language versie 2.0 en is een standaard voor e-factureren. Aangezien e-facturering sterk in opkomst is, wordt de UBL2.0 standaard steeds vaker gebruikt binnen organisaties. Veel ERP-pakketten kunnen deze standaard XML-berichten al verwerken. Via het XML-bestand kunt u de informatie op de factuur in één keer automatisch inlezen in uw systeem. U hoeft vervolgens de factuur niet meer handmatig in te voeren.

Certificering

Om de kwaliteit van onze software te kunnen garanderen, heeft SelfBilling.com haar UBL2.0 formaat laten toetsen voor zowel onze verkoopfactuur als de inkoopfactuur. Deze toetsing is uitgevoerd via BIS2 Document Validation en door UBL Ketentest (een onderdeel van Softwarepakketten.nl). De uitkomst van deze test was zeer positief. SelfBilling.com mag nu daarom ook met trots het certificaat UBL Ready uitdragen.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling