SelfBilling sluit nu volledig aan op Twinfield boekhoudsoftware

Veel zorginstellingen gebruiken Twinfield voor het bijhouden van de boekhouding. Hoe handig zou het zijn als je facturatieproces hier naadloos op aansluit? SelfBilling biedt de mogelijkheid nu.

Dankzij SelfBilling is het voor organisaties met een grote externe schil al zeer makkelijk om het facturatieproces te verbeteren in kwaliteit, en te versnellen op het gebied van efficiëntie. Door de slimme manier waarop de facturatiesoftware is ingericht, is het schrijven van uren en declaraties zo gepiept én weet je altijd zeker dat de facturen kloppen. Maar deze facturen moeten daarna ook nog in je boekhoudsoftware verwerkt worden.

Na de koppelingen met onder meer AFAS, Exact Online en e-Boekhouden, is nu ook Twinfield aan de beurt. Door de slim ontwikkelde koppeling worden alle gegevens correct gesplitst naar de juiste grootboekrekeningen, btw-rekeningen en kostenplaatsen. Zo worden de foutloze facturen ook nog eens foutloos in je boekhouding verwerkt.

De koppeling SelfBilling – Twinfield in beeld

Hier zie je hoe SelfBilling de gegevens inbrengt in je Twinfield-pakket. Zodra ingediende uren en onkostendeclaraties zijn geaccordeerd door een budgethouder, genereert SelfBilling volledig automatisch de kloppende facturen die hieruit rollen. Door een synchronisatie via de API koppeling met Twinfield belanden vervolgens alle boekingen met bijbehorende facturen als bijlage in je boekhouding. Je hebt er verder geen omkijken meer naar.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling