inzicht in kosten

SelfBilling.com geeft inzicht in kosten van het inhuurproces

Bij het inhuren van tijdelijke krachten moet je rekening houden met een aantal belangrijke zaken. Een van die zaken is het financiële proces. Werk je bijvoorbeeld met veel externe krachten of juist een klein aantal? In beide gevallen geldt: met een gecontroleerde administratieve werkwijze behoud je het overzicht.

Werken met tijdelijke krachten

Als je organisatie uitzendkrachten inhuurt ontvang je de hele week door mogelijk vele facturen van de verschillende uitzendbureaus. Vaak zijn deze facturen per kostenplaats of per ingehuurde werknemer. Dit moet omdat de budgethouder graag alleen facturen wil ontvangen van zijn afdeling, project of kostenplaats. De budgethouder moet de facturen controleren op prijs en het aantal gefactureerde uren en mogelijk onkosten. Als projectmanager/budgethouder heb je het hier maar druk mee. Relatief dure tijd die je liever besteed aan dingen waar je beter in bent, namelijk het managen van de afdeling of project.

Whitepaper

Wij hebben een whitepaper geschreven waarmee je kunt nagaan hoe self-billing ofwel reverse billing jouw organisatie eventueel kan helpen om financieel in control te blijven en kosten te besparen. In deze whitepaper behandelen wij het proces van self-billing, beschrijven we 10 typische valkuilen en tonen we aan waar SelfBilling.com in dit proces een besparing kan opleveren. Denk hierbij aan het reduceren van het aantal inkomende facturen of van het aantal controlemomenten door de budgethouder en crediteurenadministratie. Verder laten we de voordelen zien van facturen die in één gelijk format vanuit alle externe professionals binnenkomen, en nog veel meer.

Vraag vrijblijvend onze whitepaper aan en wij sturen je het document snel toe. Vervolgens zijn wij benieuwd of één van de 10 valkuilen in deze whitepaper je bekend voorkomt.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling