inzicht in kosten

SelfBilling.com geeft inzicht in kosten van het inhuurproces

Bij het inhuren van tijdelijke krachten moet u rekening houden met een aantal belangrijke zaken. Een van de onderwerpen is het financiële proces. Werkt u met veel externe krachten of juist een klein aantal? Met een gecontroleerde administratieve werkwijze behoudt u het overzicht.

Om u te helpen hoe self billing ofwel reverse billing u kan helpen om financieel in control te blijven en kosten te besparen hebben wij een whitepaper geschreven. In de whitepaper behandelen wij het proces van self billing, beschrijven 10 valkuilen en waar SelfBilling.com in dit proces een besparing kan opleveren. Denk aan het reduceren van het aantal inkomende facturen, vermindering van het aantal controlemomenten door de budgethouder en crediteurenadministratie, facturen in een gelijk format vanuit alle externe professionals en nog veel meer.

Vraag vrijblijvend onze whitepaper aan op https://www.selfbilling.com/whitepaper-aanvragen, wij sturen u het document snel toe. Wij zijn benieuwd of een van onze 10 valkuilen u bekend voor komt.

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van uw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Klaas Beemster op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

Klaas Beemster SelfBilling
Reversed billing
praktijkvoorbeeld-bemiddelingsbureau-zorg
SelfBilling ideaal online diensten
krachten inhuren SelfBilling