Partners

OTYS

OTYS is Europa’s grootste aanbieder van geavanceerde arbeidsbemiddelingssoftware die het werving- en selectieproces vereenvoudigt, versnelt en verbetert. De software zorgt voor een geoptimaliseerd werkproces voor de werkgever en een buitengewone sollicitatie-ervaring voor de kandidaat.

Zo is er OTYS Go!, een alles-in-een softwarepakket voor de innovatieve recruiter. Of je nu werkzaam bent bij een werving & selectiebureau, een uitzendbureau of detacheerder, een vacaturebank, in het MKB of bij een grote corporate, OTYS Go! biedt alle mogelijkheden om het recruitmentproces zo efficiënt en prettig mogelijk in te richten. OTYS Go! biedt modules en handvatten voor het zoeken naar talent, kandidatenbeheer, het plaatsen van vacatures, matchen, ondersteuning (ook van sales), analyse van KPI’s, het beheren van plaatsingen en niet onbelangrijk: een meer dan volledig CRM. Daarnaast zijn er ook administratieve modules toe te voegen zoals de urenregistratie, takenbeheer, facturatie, mail, agenda, en meer.

OTYS Go! kan in meerdere vormen worden afgenomen. Aangezien de wensen van bedrijven nergens hetzelfde zijn, kijkt OTYS altijd mee wat het beste past. Er zijn wel ‘standaardpakketten’ waarbij al rekening gehouden is met elke situatie. Hoe kan dat dan? OTYS biedt haar software al bijna 20 jaar aan. In die 20 jaar is gebleken dat klanten in verschillende doelgroepen – uiteraard – andere wensen hebben. Daar zijn vier pakketten uit naar voren gekomen waarin sturing wordt gegeven aan het aantal modules en functionaliteiten waar elke nieuwe klant na eerste gebruik absoluut niet meer zonder kan. Meer weten? Klik dan hier.

Over de koppeling tussen OTYS en SelfBilling

OTYS koppelt met meer dan zestig verschillende partijen, waaronder SelfBilling. Met behulp van deze koppeling kan OTYS processen vloeiender en minder foutgevoelig laten verlopen, met tijdbesparing en gemak van de gebruiker als ultieme doelen. Door te self-billen creëren arbeidsbemiddelaars orde en eenvoud in de administratie; tegelijkertijd scheelt het hun kandidaten én klanten veel tijd en moeite. Ook voor andere facturatieprocessen bieden SelfBilling en OTYS samen een oplossing, zoals het tussenkomstmodel of het driepartijenmodel. Zo is er voor ieder bedrijf een bijpassende optie.

Andere partners van SelfBilling:

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling