Partners

Easyflex

De all-in-onesoftware voor iedereen in de flexbranche

Of je nu aan traditioneel uitzenden, detacheren, zzp’ers verwerken of payrollen doet; Easyflex ondersteunt het allemaal. Easyflex is een verloning- en facturatiesoftware, maar ondersteunt daarnaast ook alle (administratieve) bedrijfsprocessen in je organisatie. Wil je tijd besparen én tegelijkertijd zeker zijn van een betrouwbaar systeem waar je eenvoudig flexwerkers en opdrachtgevers mee kunt verlonen en factureren? Dan is Easyflex het pakket voor jou.

Gemaakt voor Flexwerk

Easyflex zit in de cloud: je kunt dus vanaf elke locatie werken. Bovendien ben je er altijd van verzekerd dat het systeem volledig voldoet aan alle wet- en regelgeving. Ben je een ABU- en/of NBBU-lid? Wij ondersteunen én onderhouden deze cao’s in de applicatie. Werk je met een andere cao? Geen probleem! In Easyflex maak je gemakkelijk loon- en tarievenschema’s. Verder is het mogelijk om in twee loonjaren tegelijkertijd te werken; handig voor de overgang naar het nieuwe jaar.

Over de koppeling met SelfBilling

De planning software van Easyflex biedt een uitkomst voor bedrijven die met een externe schil werken. Vrijwel alles is hierbij geregeld: medewerkers plaatsen en inplannen, maar ook de tijdregistratie en de facturatie. Het self-billen van alle uitzend- en flexkrachten is echter nog niet mogelijk. Hier vormt de software van SelfBilling de ontbrekende schakel. De kandidaat, de klant, de plaatsing en het afgesproken tarief staan ingevoerd in de software. Vervolgens vult de kandidaat gewerkte uren in en keurt de klant deze goed. Op basis hiervan genereert de software uiteindelijk de bijbehorende self-billingfacturen. En dit voor de volledige externe schil. Geautomatiseerd, gesimplificeerd en geoptimaliseerd.

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een demonstratie van Easyflex? Neem dan gerust contact op per e-mail of telefoon, of bezoek de website van Easyflex.

Contact

Andere partners van SelfBilling:

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling