Partners

clevergig

clevergig maakt planning software voor uitzend- en bemiddelingsbureaus. Via clevergig kunnen zij snel de juiste persoon op de juiste (ad hoc) diensten kunnen krijgen. In eerste instantie ondervinden deze bureaus veel stress: gebel en geapp om de juiste persoon op de juiste klus uit te nodigen en te selecteren, frustratie om iedereen op de hoogte te houden, en gedoe om de juiste tijden te registreren.

Met behulp van clevergig is dit verleden tijd: alles aangaande (ad hoc) planning is georganiseerd in één platform; je zit er bovenop en bent in controle, en een gevoel van rust daalt neer over je bureau. De software van clevergig wordt vertrouwd door meer dan tachtig uitzend- en bemiddelingsbureaus in uiteenlopende branches, van horeca tot verkeersregelaars. Samen vullen zij maandelijks 25.000 diensten via clevergig.

Over de koppeling tussen clevergig en SelfBilling

Wanneer klanten de koppeling tussen SelfBilling en clevergig activeren wordt een groot deel van de operatie van je bureau geautomatiseerd. De match tussen klant en medewerker wordt snel en vakkundig gelegd vanuit clevergig. Nadat de medewerker gewerkt heeft kan hij / zij eenvoudig in de mobiele app van clevergig de gewerkte uren vastleggen, desgewenst met goedkeuring op locatie óf via het portaal van clevergig. Wanneer je de goedgekeurde uren inspoelt in SelfBilling zal vanuit daar de facturatie verder afgerond worden.

Andere partners van SelfBilling:

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling