Skip links

Koppeling Exact Online

Gratis whitepaper aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of bel ons:

0229 317 005

Probleemloze zzp-facturen met SelfBilling en Exact Online

Veel organisaties die werken met zzp’ers herkennen de uitdagingen van inkomende facturen voor de financiële administratie. Er is veel tijd en expertise nodig om de facturen correct te beoordelen en verwerken. Vaak zijn er ook derden nodig om de inhoud van de facturen te controleren, wat de verwerkingstijd verder verlengt.

Door gebruik te maken van SelfBilling in combinatie met Exact Online worden inkomende facturen automatisch aangemaakt. SelfBilling is de oplossing als het gaat om het facturatieproces tussen leveranciers en klanten. In plaats van te wachten op facturen van leveranciers, genereert SelfBilling automatisch facturen op basis van vooraf overeengekomen tarieven en geleverde diensten of goederen.

Koppeling SelfBilling met Exact Online
Alle registraties van uren en andere kosten worden vastgelegd en goedgekeurd in Exact Online. Deze registraties worden gefactureerd volgens de Nederlandse wetgeving en automatisch op de juiste plek in Exact Online geboekt. Dit zorgt voor een nauwkeuriger en sneller facturatieproces.

Met SelfBilling en Exact Online behoren deze problemen tot het verleden. De belangrijkste voordelen zijn:

  1. Touchless facturering. Automatische facturering zonder handmatige tussenkomst.
  2. Factureren altijd op hetzelfde moment. Kies zelf de frequentie van de facturatieruns.
  3. Consistente factuurinhoud. De facturen komen overeen met de goedgekeurde boekingen in Exact Online.
  4. Automatische factuurverwerking. Geen handmatige verwerking meer nodig in Exact Online.
  5. Blijf werken zoals je gewend bent. Geen zorgen meer over inkomende facturen. 

Hoe het werkt
Het proces begint met het geven van een opdracht aan een leverancier. Zodra de goederen of diensten geleverd zijn, vindt er een controlemoment plaats in Exact Online. Tijdens dit controlemoment worden de registraties van de zzp’er gecontroleerd en goedgekeurd in de projectenmodule van Exact Online. Na goedkeuring stuurt SelfBilling een digitale factuur namens de leverancier, geheel conform de gemaakte afspraken en in overeenstemming met de gewenste specificaties. Deze factuur wordt vervolgens automatisch geboekt in Exact Online op de juiste plek in het inkoopboek.

Slimmer factureren met SelfBilling en Exact Online
Wij geloven in slimme oplossingen door bestaande financiële software, systemen en processen met elkaar te verbinden. SelfBilling zorgt voor volledige grip op de financiële processen, vereenvoudigt gegevensinvoer en lost specifieke problemen snel op. Eerst vindt het controlemoment plaats en pas daarna wordt de factuur verzonden, waardoor je verzekerd bent van een juiste factuur die volledig aan je wensen voldoet.

Met SelfBilling en Exact Online ben je verzekerd van een foutloze en efficiënte facturatie. Vraag een demo aan of download de whitepaper voor meer informatie.

SelfBilling x Exact Online

Meer weten over de koppeling tussen SelfBilling en Exact Online? Download gratis onze whitepaper.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.