klaas-on-tour

Klaas on tour: self-billing bij een intermediair

Onze accountmanager Klaas rijdt het hele land door voor gesprekken bij grote en kleine, bekende en minder bekende organisaties. De gesprekken zijn heel divers, net als de branches waarin de organisaties opereren. Klaas neemt je graag mee op reis! Ditmaal: een intermediair in Zwolle.

Afgelopen week was Klaas op kennismakingsgesprek bij een intermediair in Zwolle. Deze organisatie is bezig met de ontwikkeling van eigen self-billing software. Op dit moment is er namelijk veel handwerk binnen het proces en het zou fijn zijn als dat geautomatiseerd kan worden.

Zelf ontwikkelen of SelfBilling.com?

Zelf ontwikkelen kost veel tijd. Daarnaast vroeg de intermediair zich af of er een module bestaat die het kan koppelen aan de softwarepakketten waarmee zij al werken. De organisatie zocht daarom een partij die in self-billing gespecialiseerd is en gezamenlijk zou willen optrekken. Vervolgens kwam zij in gesprek met SelfBilling.com. De software van SelfBilling.com is namelijk al veel verder qua ontwikkeling en mogelijkheden en kan daarom een goede toevoeging zijn.

Samen komen we verder

SelfBilling.com heeft een goede workflow binnen de software, er zijn rapportagemogelijkheden en er kan gekoppeld worden met verschillende systemen (computer-naar-computer). Hier helpen en ondersteunen we de intermediair graag mee!

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling