Koppel je Nedap ONS-pakket met SelfBilling voor een feilloze inkoopfacturatie

Veel zorginstellingen maken gebruik van Nedap ONS. Zo kunnen ze, naast ECD-informatie en vastleggingen, ook gemakkelijk personeel inplannen en gewerkte uren en declaraties vastleggen.

De controle van facturen van uitzendbureaus, arbeidsbemiddelaars en zzp’ers kost je nog wel veel tijd en geld. SelfBilling heeft voor jouw organisatie de oplossing om deze vervelende controle te besparen. Door de koppeling met Nedap ONS handel je de facturatie van externe zorgverleners automatisch af en ben je zelf in control.

Hoe doe je dat?

Veel zorgorganisaties hebben te maken met gaten in de zorgagenda. Deze gaten worden veelal ingevuld door externe zorgverleners als zzp’ers, uitzendkrachten en andere inleenkrachten. Zij moeten hun werkzaamheden goed en accuraat vastleggen.

De module planning en registratie van Nedap ONS komt hierbij goed van pas: zelfstandige zorgverleners worden met één druk op de knop met een patiënt / kostenplaats / locatie gekoppeld en ingepland.

Vervolgens geeft de externe zorgverlener aan hoeveel er wanneer gewerkt is en de manager keurt deze uren goed. In SelfBilling worden alle tarieven van iedere externe zorgverlener, uitzendbureau en provisie bemiddelaar vastgelegd. Door het aantal uren uit Nedap ONS te vermenigvuldigen met het afgesproken tarief maakt SelfBilling simpelweg automatisch de afrekening op basis van deze gegevens. In feite verandert er dus niet echt iets aan je Nedap ONS omgeving; SelfBilling verbindt slechts de bestaande data met elkaar op een slimme manier.

Facturen worden door de software gegenereerd en elektronisch verstuurd. Middels een koppeling kunnen daarnaast alle gegevens automatisch in je boekhoudsoftware geregistreerd worden. Zo heb je er na validatie van uren en declaraties dus vrijwel geen omkijken meer naar. SelfBilling lost het op.

Een enorme besparing, geen controle van facturen uitzendbureaus, arbeidsbemiddelaars en zzp’ers meer. Alle kosten direct op de juiste kostenplaats geboekt, tijdig en snel.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling