Skip links

Klantcase - Cuzo

“De zzp’ers krijgen allemaal tegelijkertijd een factuur binnen”

Gratis whitepaper aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of bel ons:

0229 317 005

Minder tijd kwijt zijn aan het facturatieproces, dat wilde arbeidsbemiddelingsbureau in de zorg Cuzo. Met SelfBilling is dat gelukt!

Cuzo, met als werkveld Gelderland en Limburg, heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen, uitzenden en detacheren van zorgprofessionals voor zorginstellingen. Met name in de ouderenzorg. Hun kracht? “Dat de mensen die bij Cuzo werken zelf ook een achtergrond in de zorg hebben,” vertelt directrice Natascha van Kouwen. “Wij weten daardoor hoe het is om in de zorg te werken, we weten wat er nodig is en wat je kunt meemaken. Bij ons kom je binnen in een warm bad. We werken heel persoonlijk, houden niet van afstandelijkheid. Je mag alles vragen. Als we kunnen helpen, helpen we; zo niet, dan verwijzen we door. Bij ons ben je geen nummer, maar echt een persoon.”

Geautomatiseerd
Inmiddels bemiddelt Cuzo tussen vele zorgprofessionals en zorginstellingen. Van Kouwen is blij dat het hele facturatieproces dat daarbij komt kijken nu gedigitaliseerd en geautomatiseerd is dankzij SelfBilling. “Eerder verwerkten we alles handmatig in Excel. Niet alleen de facturen, maar bijvoorbeeld ook de toeslagen. Die laatste moesten we ook handmatig berekenen. Het kostte allemaal ontzettend veel tijd en energie. Het was vermoeiend. Nu besparen we zo veel tijd. Ik heb mijn zondag weer terug!”

Alles uit handen
SelfBilling verzorgt de software om facturatie tussen de zzp’ers en zorginstellingen (voor de geleverde dienst) en de facturatie tussen Cuzo en de zorginstellingen (voor de ondersteunende diensten/provisie) mogelijk te maken. Het betreft 3-partijenfacturatie. Door middel van de gewerkte uren van de zzp’er ontstaat er een factuur van de geleverde diensten en een provisiefactuur.
Technische ontwikkelingen
Van Kouwen is positief over de samenwerking met SelfBilling. “De communicatie verliep zo goed, dat we met SelfBilling wel een langetermijn-samenwerking wilden aangaan. We hebben vertrouwen in de organisatie. SelfBilling groeit mee met nieuwe technische ontwikkelingen, wordt niet ingehaald door de techniek, maar is overal snel bij. Het fijne is ook dat het contact heel laagdrempelig is. Heb je een vraag, dan word je meteen geholpen, zodat je weer verder kunt.”

Snelheid
En het personeel voor wie Cuzo bemiddelt? Dat vindt het ook fijn dat er nu wordt gewerkt met SelfBilling. “De zzp’ers krijgen allemaal tegelijkertijd een factuur binnen, op een bepaald moment. Qua snelheid vinden ze het ook handig. Kortom, zij én wij hebben niks te klagen!”

Benieuwd wat SelfBilling voor uw organisatie kan beteken?

Twijfel dan niet en vraag geheel vrijblijvend een demo aan.