Skip links

Reversed billing – bemiddelingsmodules

Reversed billing bemiddelingsmodules

Wij krijgen steeds vaker de vraag van bemiddelingsbureaus of SelfBilling.com iets voor hen kan betekenen als het gaat om hun financieel-administratieve proces. Dat kunnen wij zeker met één van onze bemiddelingsmodules!

Waar lopen bemiddelingsbureaus tegenaan?

Als intermediair, uitzendbureau of bemiddelaar van personeel heeft u te maken met drie partijen: uw eigen organisatie, de zzp’er en uw klant. Met drie partijen is de administratieve afhandeling nog tijdrovender en het risico op fouten groter. Er zijn vaak problemen met de inkoopfacturen. Zzp’ers sturen bijvoorbeeld te laat een factuur, er staat verkeerde informatie op, het aantal uren klopt niet, etc. Dit alles kloppend maken, kost de financiële afdeling van het bureau veel tijd en daardoor geld. Die wil uiteindelijk dat de inkoopfactuur wel matcht met de verkoopfactuur die richting de klant gaat. Dat moet allemaal op orde zijn en daar helpen onze bemiddelingsmodules mee.

Onze oplossingen voor bemiddelingsbureaus

Wat voor facturatieproces uw bedrijf ook gebruikt, één van onze bemiddelingsmodules sluit erop aan. Factureert u de opdrachtgever waarna de leverancier of zzp’er uw bedrijf factureert? Dan biedt onze self-billing module de uitkomst. Verstuurt u provisiefacturen naar de opdrachtgever (en eventueel ook naar de leverancier of zzp’er)? Ook dan bent u bij SelfBilling.com op de juiste plaats. Lees ook meer over onze oplossingen voor bemiddelingsbureaus.

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter