Skip links

Gaat je planning via SDB Aysist? Koppel dan met SelfBilling voor geautomatiseerde inkoopfacturatie

SDB Aysist koppeling met selfbilling

Veel zorginstellingen maken gebruik van de planningsoftware SDB Aysist. Vooral als zij veel zzp’ers of uitzendkrachten inhuren. Zo kun je gemakkelijk personeel inplannen en gewerkte uren en declaraties vastleggen. Je kunt daar nu ook de facturatiesoftware SelfBilling aan koppelen. Dan is in één keer je gehele administratie geregeld.

Veel zorgorganisaties hebben te maken met gaten in de zorgagenda. Deze gaten worden veelal ingevuld door externe zorgverleners als zzp’ers, uitzendkrachten en andere inleenkrachten. Zij moeten hun werkzaamheden goed en accuraat vastleggen.

Automatisch inplannen én factureren

De module Planning van SDB Aysist komt hierbij goed van pas: zelfstandige zorgverleners worden met één druk op de knop met een patiënt / kostenplaats / locatie gekoppeld en ingepland. Vervolgens geeft de externe zorgverlener aan hoeveel er wanneer gewerkt is en de manager keurt deze uren goed.

Het controleren van facturen van arbeidsbemiddelaars, uitzendbureaus, en freelancers kost je echter waarschijnlijk nog veel tijd en geld. SelfBilling.com heeft de oplossing om de moeite van deze vervelende controle te besparen. Door jouw SDB Aysist pakket te koppelen met onze slimme facturatiesoftware SelfBilling, handel je de facturatie van externe zorgverleners automatisch af en ben je zelf in control.

Hoe werkt de koppeling tussen SDB Aysist en SelfBilling?

In SelfBilling worden de tarieven van alle externe zorgverleners, uitzendbureaus en bemiddelaars vastgelegd. Vervolgens maakt SelfBilling automatisch de afrekening, simpelweg door het aantal uren uit SDB Aysist te vermenigvuldigen met het afgesproken tarief. Alle benodigde gegevens voor de uiteindelijke factuur zijn eigenlijk al bekend. In feite verandert er dus niet echt iets aan je Aysist-omgeving; SelfBilling koppelt slechts de data aan elkaar op een slimme wijze.

Facturen worden door de software gegenereerd en elektronisch verstuurd. Daarnaast kunnen alle gegevens automatisch in je boekhoudsoftware geregistreerd worden via een koppeling. Zo heb je er na het valideren van de uren en declaraties in SDB Aysist dus vrijwel geen omkijken meer naar. SelfBilling lost het op.

Opeens vereisen facturen van zzp’ers, uitzendbureaus en arbeidsbemiddelaars geen controle meer. Alle kosten worden tijdig op de juiste kostenplaats geboekt. Zo veel tijd en geld kun je als zorginstelling besparen met deze koppeling.

Mogen wij u een demo geven overtuigen!

Laat je leveranciers factureren met SelfBilling en ontvang nooit meer een onjuiste inkoopfactuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf ook de voordelen.

Dennis Feld

Dennis Feld

Accountmanager
Henk Braas

Henk Braas

Oprichter