bedrijven selfbilling geschikt

Factureren met de tussenkomstmodule van SelfBilling

U heeft als intermediair, uitzendbureau of bemiddelaar van personeel te maken met zzp’ers/flexkrachten en uw klant. Dit kan makkelijk leiden tot een ingewikkeld, tijdrovend en foutgevoelig facturatieproces. Niet met de tussenkomstmodule van SelfBilling!

Bij de tussenkomstmodule regelt u als organisatie met de software van SelfBilling zelf de facturatie richting de zzp’er/flexkracht en uw klant. Heel makkelijk, snel en efficiënt. Bovendien houdt u zelf de controle als de bemiddelende partij.

Hoe werkt het?

Uw zzp’ers en/of flexkrachten (oftewel uw leveranciers) kunnen binnen de software van SelfBilling hun gewerkte uren indienen en hun gemaakte onkosten declareren. Zodra deze gegevens door de klant zijn goedgekeurd kunnen er automatisch factureren gegenereerd worden. Heeft u al software voor het registreren van uren en onkosten kunnen registreren? Geen punt: SelfBilling kan namelijk de gegevens inlezen en het facturatiegedeelte alsnog voor u automatiseren.

De software zorgt er vervolgens voor dat er automatisch een self-billingfactuur (met eigen factuurnummerreeks) naar de zzp’er gaat op basis van de gedeclareerde en goedgekeurde uren. Er gaat daarnaast een gewone factuur naar uw klant met de inkoopwaarde vermeerderd met uw verkoopmarge. Foutloze facturen voor alle partijen!

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van uw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Klaas Beemster op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces
Update SelfBilling