De software van SelfBilling.com koppelt met diverse systemen

Grote kans dat jouw organisatie al met diverse financiële software werkt. Bijvoorbeeld met het boekhoudprogramma Exact, AccountView, AFAS, Twinfield of SAP. En wellicht heb je software om de uren of orders bij te houden. Voegt self-billing dan eigenlijk wat toe? En kunnen de verschillende systemen met elkaar communiceren?

Het goede nieuws is: ja, self-billing voegt zeker wat toe én kan met diverse systemen communiceren via API’s. Onze software is zo geavanceerd dat wij de ingevoerde uren uit het ene systeem (bijvoorbeeld je eigen applicatie) kunnen koppelen met het afgesproken tarief uit je boekhoudprogramma. Met deze informatie vormt de software van SelfBilling.com automatisch de e-factuur, en verstuurt de software deze vervolgens automatisch naar de leverancier van goederen of diensten. Alsof de leverancier de factuur zelf heeft gemaakt.

Heeft je organisatie geen applicatie voor het bijhouden van uren of orders? Geen probleem. Dit kan namelijk ook in de software van SelfBilling.com. Je kunt het systeem helemaal naar wens inrichten.

De meerwaarde van SelfBilling.com

SelfBilling.com koppelt met gemak met je huidige boekhoudprogramma en vormt dus een mooie toevoeging. Je boekhoudprogramma gebruik je voor het bijhouden van allerlei informatie, zoals klantgegevens, prijsafspraken en betalingscondities. Door SelfBilling hieraan te koppelen, gaat het facturatieproces automatisch. En het maakt niet uit of je gebruik maakt van SAP, Exact, Unit4 of ieder ander boekhoudprogramma.

Via de software van SelfBilling.com of via je eigen applicatie worden urenregistraties, declaraties of orders goedgekeurd, waarna er automatisch een e-factuur wordt opgemaakt en wordt verstuurd naar de leverancier.

Daling van het aantal te verwerken facturen

Via koppelingen tussen SelfBilling.com en je financiële pakket worden de kosten per afdeling/kostenplaats uitgesplitst, zodat uitsplitsen op factuurniveau niet meer hoeft plaats te vinden. Alle facturen van externe professionals kunnen per leverancier samengevoegd worden tot slechts één factuur (per leverancier, per maand). Hierdoor daalt het aantal te verwerken facturen aanzienlijk. In de praktijk zal het met 60% dalen ten opzichte van het aantal facturen daarvoor.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

SelfBilling biedt een koppeling tussen de volgende softwarepaketten:

© Copyright - SelfBilling