Onze self-billingmodule: hoe werkt de software nou precies?

Werkt uw organisatie met zzp’ers of flexkrachten? Ontvangt u veel inkoopfacturen, uren- of onkostendeclaraties? Is uw financiële afdeling veel tijd kwijt aan het controleren van de inkomende facturen? En zitten er regelmatig fouten in deze facturen? Dan is onze self-billingmodule de perfecte oplossing voor uw organisatie. Met SelfBilling weet u zeker dat uw inkomende facturen kloppen. Dat scheelt veel tijd. Bovendien geeft SelfBilling volledige controle over het format en de specificaties.

Organisaties die veel leveranciers hebben of veel met zzp’ers of flexkrachten werken, allemaal kampen ze met hetzelfde probleem: inkoopfacturen, uren- of onkostendeclaraties die niet blijken te kloppen. En dat vormt een aanzienlijke belasting op de organisatie. Uw medewerkers moeten immers alle inkomende facturen controleren en onregelmatigheden kortsluiten met de leverancier. Daar gaat veel tijd in zitten. Kan dat niet slimmer?

Wij denken van wel. Hoe? Door de facturatie en het controlemoment om te draaien (= reversed billing). In de huidige situatie maakt u als opdrachtgever afspraken met een leverancier. Vervolgens ontvangt u van uw leverancier een factuur voor geleverde goederen of diensten en moet u controleren of de factuur juist is. Factuur niet in orde? Dan vraagt u de leverancier om een creditnota. Die natuurlijk ook weer moet worden gecontroleerd.

Eerst controle, dan de factuur

SelfBilling is intelligente facturatiesoftware waarmee uw leveranciers u factureren conform úw specificaties. Als u werkt met SelfBilling, vindt eerst het controlemoment plaats en pas daarna wordt de factuur verzonden: een ‘factuur uitgereikt door afnemer‘. De software genereert voor elke leverancier een unieke factuurnummerreeks en geeft de mogelijkheid een specifieke factuurprefix in te stellen.

U bent dus verzekerd van een juiste factuur die volledig aan de eisen van de Belastingdienst en aan uw wensen voldoet. En dat voor al uw leveranciers.

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van uw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Klaas Beemster op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces
Update SelfBilling