Reversed billing

Reversed billing – bemiddelingsmodules

Wij krijgen steeds vaker de vraag van bemiddelingsbureaus of SelfBilling.com iets voor hen kan betekenen als het gaat om hun financieel-administratieve proces. Dat kunnen wij zeker met één van onze bemiddelingsmodules!

Waar lopen bemiddelingsbureaus tegenaan?

Als intermediair, uitzendbureau of bemiddelaar van personeel heeft u te maken met drie partijen: uw eigen organisatie, de zzp’er en uw klant. Met drie partijen is de administratieve afhandeling nog tijdrovender en het risico op fouten groter. Er zijn vaak problemen met de inkoopfacturen. Zzp’ers sturen bijvoorbeeld te laat een factuur, er staat verkeerde informatie op, het aantal uren klopt niet, etc. Dit alles kloppend maken, kost de financiële afdeling van het bureau veel tijd en daardoor geld. Die wil uiteindelijk dat de inkoopfactuur wel matcht met de verkoopfactuur die richting de klant gaat. Dat moet allemaal op orde zijn en daar helpen onze bemiddelingsmodules mee.

Onze oplossingen voor bemiddelingsbureaus

Wat voor facturatieproces uw bedrijf ook gebruikt, één van onze bemiddelingsmodules sluit erop aan. Factureert u de opdrachtgever waarna de leverancier of zzp’er uw bedrijf factureert? Dan biedt onze self-billing module de uitkomst. Verstuurt u provisiefacturen naar de opdrachtgever (en eventueel ook naar de leverancier of zzp’er)? Ook dan bent u bij SelfBilling.com op de juiste plaats. Lees ook meer over onze oplossingen voor bemiddelingsbureaus.

Stroomschema_proces2

Ook in bijvoorbeeld de zorgsector is self-billing van steeds grotere toepassing: zorgbedrijven werken steeds vaker met zzp’ers, en voor bemiddelingsbureaus in de zorg biedt de 3-partijenfacturatie module van SelfBilling.com de uitkomst.

Werkt u met een ander proces?

Heeft uw organisatie toch een ander facturatieproces? Die uitdaging gaan we graag aan. Vertel ons wat u nodig heeft, en SelfBilling.com ontwikkelt een slimme softwareoplossing speciaal voor uw proces.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing
© Copyright - SelfBilling