Webinar: Ontdek alle voordelen van de SelfBilling X Easyflex koppeling op 5 en 10 november

Steeds meer van onze nieuwe klanten maken al gebruik van Easyflex. Van het registreren en inplannen van medewerkers tot het schrijven van uren; met deze software hebben ze bijna alles voor elkaar. Behalve het factureren van externe professionals. Dit is waar de koppeling met SelfBilling te hulp schiet. Bij de webinar leer je hier alles over!

De software van SelfBilling biedt facturatieoplossingen voor zorgorganisaties die met een grote externe schil werken of bemiddelen: zzp’ers, freelancers, externe zorgprofessionals, etcetera. Door de grote externe schil kan het bijhouden van de administratie namelijk een tijdrovende en foutgevoelige taak zijn. Onze software lost dit op. Tijdens de webinar vertellen we je hierover.

SelfBilling & Easyflex: een totaaloplossing

De planning software van Easyflex biedt een uitkomst voor bedrijven die met een externe schil werken. Vrijwel alles is hierbij geregeld: medewerkers plaatsen en inplannen, maar ook de tijdregistratie en de facturatie. Het self-billen van alle uitzend- en flexkrachten is echter nog niet mogelijk. Hier vormt de software van SelfBilling dus de ontbrekende schakel. De kandidaat, de klant, de plaatsing en het afgesproken tarief staan ingevoerd in de software. Vervolgens vult de kandidaat gewerkte uren in en keurt de klant deze goed. Op basis hiervan genereert de software uiteindelijk de bijbehorende self-billingfacturen. En dit voor de volledige externe schil. Geautomatiseerd, gesimplificeerd en geoptimaliseerd. Tot 5 en 10 november! De webinar duurt 45 minuten.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Klaas Beemster of Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Klaas Beemster

schijnzelfstandigheid self-billing

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing
factuur uitgereikt door afnemer
zzp'ers uitbetaling selfbilling
schijnzelfstandigheid self-billing