In vogelvlucht door de software van SelfBilling? Vraag een online demo aan!

We schrijven bij SelfBilling veel blogs om je meer informatie te verschaffen over de verschillende functies van onze software. Maar je kunt onze oplossing ook een keer van dichtbij ervaren, gewoon vanuit je eigen kantoor. Vraag nu een online demo aan!

Soms is simpelweg uitproberen de beste manier om ergens wegwijs mee te worden. Bij SelfBilling begrijpen we dat. Daarom bieden we precies deze mogelijkheid aan iedereen die interesse heeft in onze software, via online demo’s.

Met behulp van een demo via Microsoft Teams ben je in een mum van tijd bekend met alle vernuftigheden die onze software rijk is. Een van onze medewerkers begeleidt je met plezier langs de verschillende facetten van SelfBilling, zoals het uren boeken en de facturatie. Zo vang je misschien wel een eerste glimp op van het toekomstige facturatieproces van jouw organisatie.

Antwoord op al je vragen

Aangezien je tijdens deze demo in feite aan het videobellen bent met één van onze experts, kun je ondertussen al je prangende vragen stellen. Bijvoorbeeld: mijn organisatie werkt al met planning software X en met boekhoudprogramma Y; kan SelfBilling hier wel mee koppelen? Zullen mijn leveranciers wel makkelijk met de software overweg kunnen? Is het echt zo zeker dat ik de kosten er uithaal? (Spoiler alert: het antwoord op deze vragen is “ja”)

Onze medewerkers helpen je graag om de rondleiding zo veel mogelijk af te stemmen op jouw wensen. Zo kom je precies te weten wat je je al afvroeg over de werking en de mogelijkheden van SelfBilling. En dat vanachter het comfort van je eigen bureau. Ook in coronatijden helpen we je dus op weg.

Je kunt hier je contactgegevens en wensen voor een online demo achterlaten. Plan vandaag nog een afspraak!

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie, reversed billing, en rondom SelfBilling.com. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling