Wij zijn het team van SelfBilling.com

Wij maken graag kennis met u!

 

Henk Braas

In 2012 zijn Henk, Jurjen en opleidingsbedrijf ESPEQ SelfBilling.com B.V. gestart om bouwbedrijven te ontzorgen met de inkoopfacturatiestroom van zzp’ers en freelancers. Henk is de directeur/eigenaar en houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën om klanten nog beter van dienst te zijn. Hij is gestart als controller en financieel directeur in loondienst, heeft financieel interim-werk gedaan (onder andere opzetten SelfBilling proces voor Stork en NAM) en heeft in 2006 het reeds verkochte Double Paid opgericht. Henk houdt van veranderingsprocessen.

“Als je focust op resultaat, zal je nooit veranderen. Wanneer je focust op verandering, zal je resultaat zien.”

 

 

Klaas Beemster

Sinds begin 2017 is Klaas aan ons team toegevoegd als accountmanager. Hij staat dagelijks in contact met bedrijven en organisaties die wij kunnen helpen met onze software-oplossing. Hiervoor heeft Klaas verschillende commerciële functies gehad in uiteenlopende branches. Bij SelfBilling.com geniet hij van het samenwerken in het hechte team. Anderen helpen hun financieel administratieve proces nóg soepeler en efficiënter te laten verlopen, daar wordt hij blij van.

“Geef niet op en bereik je doel met inzet en enthousiasme!”

 

 

Niram Bordewijk

Sinds maart 2018 versterkt Niram ons team als accountmanager. De rode draad in haar carrière is haar kennis van het Duits en werken in de financiële dienstverlening. Bij SelfBilling.com werkt Niram graag mee aan het verder opbouwen van het bedrijf. Ze werkt zelf al jaren met SelfBilling.com en is overtuigd van de meerwaarde. De positieve houding van Klaas en de leiding van Henk zorgen ervoor dat ze zich echt thuis voelt in het bedrijf.

“Happy to help!”

 

Erik Wolters

Vanaf mei 2012, bijna vanaf de start, is Erik betrokken als softwarearchitect en -ontwikkelaar. Hij is ooit begonnen als helpdeskmedewerker en is nu eigenlijk een manusje van alles op het gebied van softwareontwikkeling en -implementatie. Het concept van SelfBilling.com spreekt Erik erg aan en hij kan erg genieten van de passie van Henk voor SelfBilling.com en van het samenwerken met de collega’s.

 

 

Jurjen Pieneman

Vanaf het begin in 2012 is Jurjen betrokken bij SelfBilling.com. Samen met Erik is hij de architect van de software, ontwikkelt en test Jurjen nieuwe modules en aanpassingen. Ook ondersteunt hij Klaas met technische vragen van klanten en is hij verantwoordelijk voor het online brengen van klanten. Bij SelfBilling.com waardeert hij de vrijheid en korte lijnen.

 

 

Koen Laan

In februari 2018 is Koen gestart met zijn afstudeerstage bij SelfBilling.com. Hij is aan het onderzoeken in wat voor branches onze potentiele klanten zich bevinden. Ook kijkt hij naar de beste manier om ze te benaderen. Hij hoopt zijn scriptie af te ronden in mei. Koen vindt het leuk dat er veel kansen worden geboden binnen het bedrijf en er veel ruimte is om zich te ontwikkelen.

 

Ilona Stuijt

Sinds maart 2018 verzorgt Ilona (samen met Annemieke) de marketing bij SelfBilling.com. Ze richt zich vooral op de wat langere teksten voor de website en social media. Ilona werkt al heel wat jaren freelance als tekstschrijver en eindredacteur, zowel in de tijdschriftenwereld als voor bedrijven en non-profitorganisaties. Ze krijgt energie van de enthousiaste, gedreven mensen bij SelfBilling.com.

 

 

Annemieke Hageman

Sinds maart 2018 verzorgt Annemieke (samen met Ilona) de marketing bij SelfBilling.com. Ze houdt zich met name bezig met social media en het maken van content. Annemieke is sinds oktober 2013 zelfstandig ondernemer en laat zich inhuren door bedrijven voor marketingadvies en -ondersteuning. Ze vindt het inspirerend om voor ons ondernemende en groeiende bedrijf te werken.

“Do more of what makes you happy”

 

 

Klaas Beemster Wij bespreken graag met u welke mogelijkheden wij kunnen bieden.

Kennis maken?

Eenvoudig in beheer

Eenvoudig in beheer

  • Werkend op smartphone, tablet en desktop
  • Gebruiksvriendelijke schermen
  • Efficiënt uren en onkostendeclaraties verwerken
Tijd en kostenbesparend

Tijd en kostenbesparend

  • Voor opdrachtgever én opdrachtnemer
  • Notificatiemeldingen voor continuïteit in het proces
  • Automatisch opmaken en versturen van E-facturen (PDF en XML (UBL))
Sneller uw boekhouding afsluiten

Sneller uw boekhouding afsluiten

  • Ondersteund het financiële proces van Fast Closing
  • Fysieke controleslag wordt overbodig
  • U bent volledig in control