reverse billing

Reverse billing betekent precies hetzelfde als self-billing

We krijgen vaak de vraag: wat is nu het verschil tussen reverse billing en self-billing? Het antwoord daarop simpel: er is geen verschil.

Er worden in de financiële wereld inderdaad verschillende termen gebruikt voor de manier waarop SelfBilling.com ook werkt. De een noemt het self-billing, de ander reverse billing en ook reversed billing kom je tegen. Verschillende woorden voor eenzelfde proces.

Omgekeerde facturering

Reversed billing, vertaald ‘omgekeerde facturering’, zegt precies wat SelfBilling.com ook doet: het facturatieproces omdraaien. Niet de leverancier, maar de opdrachtgever verzorgt met de software van SelfBilling.com de factuur uit naam van de leverancier van goederen of diensten. Als opdrachtgever dus zelf de facturen maken namens de leverancier, oftewel self-billing.

De voordelen

Of je het nu self-billing, reverse billing of reversed billing wilt noemen, deze manier van factureren heeft sowieso vele voordelen. Minder administratieve handelingen voor zowel de leverancier als de opdrachtgever bijvoorbeeld. Minder fouten in het financiële proces. Sneller inzicht in gemaakte kosten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling