Onze oplossing voor organisaties
die met vrijwilligers werken

Slimme facturatieoplossingen voor bedrijven en organisaties die met zelfstandigen, inhuur- en flexkrachten of vrijwilligers werken. Brengt de externe schil van uw organisatie echt op orde in uw administratie!

Onze oplossing voor organisaties die met vrijwilligers werken

Als uw organisatie met vrijwilligers werkt, ontvangt u declaratieformulieren en geen inkoopfacturen.

Uw organisatie ontvangt de declaratieformulieren in allemaal verschillende bestandsformaten en vaak  zelfs nog op papier. Iedere vrijwilliger maakt het formulier bovendien anders op. We hoeven u er vast niet op te wijzen hoe foutgevoelig dit is en hoe tijdrovend het invoeren is. Hoe kan dit eenvoudiger? Ook hiervoor heeft SelfBilling een gestroomlijnd digitaal proces:

  1. De budgethouder of coördinator voert de projectgegevens in en er wordt automatisch een notificatie naar de vrijwilliger gestuurd.
  2. De vrijwilliger vult zijn gegevens en de uren of onkosten in via smartphone, tablet of pc.
  3. De budgethouder ontvangt hiervan automatisch een melding en controleert de opgegeven uren of onkosten.
  4. De software combineert de data van de goedgekeurde uren/onkosten en de gegevens van de vrijwilliger, die vervolgens geheel automatisch worden geboekt in uw financiële systeem.
  5. U kunt de declaratie, die immers gegarandeerd juist is, onmiddellijk uitbetalen via uw financiële systeem.

Hoe zit het met de door de Belastingdienst jaarlijks vastgestelde bedragen?

De Belastingdienst hanteert maximale vergoedingen voor vrijwilligers. In onze software kunt u daarom aangeven dat een vrijwilliger nooit meer mag ontvangen dan de vastgestelde bedragen per uur, per maand en per jaar. De verplichtte IB47-verklaring is bovendien onderdeel van de ingebouwde rapportagemogelijkheden.

Declaraties niet via uw financiële systeem?

Wilt u niet alle declaraties en betalingen via uw financieel-administratief pakket laten lopen? Dan kan SelfBilling de betalingen via een provider laten lopen die de betalingen verricht. Onze software zorgt ervoor dat de totalen van de declaraties automatisch worden verwerkt in uw financiële systeem: de boekingsregels inclusief het grootboeknummer, kostenplaatsen en desgewenst de projectnummers.

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van uw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Klaas Beemster op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces

Deze bedrijven gingen u al voor: