Nieuws van SelfBilling.com

Graag vertellen wij u over de laatste ontwikkelingen in ons vak en geven wij een kijkje in de keuken.

Self-billing ook ideaal voor online veilingen en diensten

woensdag 05 december 2018 om 14:29

Stel, u heeft een bedrijf in online veilingen of online diensten. Wist u dat self-billing dan een fantastische manier is om uw administratie mee te regelen? Wij leggen het uit.

Uw bedrijf is bijvoorbeeld een online platform dat goederen aanbiedt. Kopers kunnen bieden op de goederen en de hoogste bieder koopt het product en wordt dus klant. Via de website komt dan als het ware een bestelling binnen. De inkoop van de goederen rekent u af met de leverancier en de verkoop met de klant. Nu geeft u waarschijnlijk per leverancier door wat de klant afgerekend heeft. Dit is onoverzichtelijk en veel werk.

Met self-billing zet u de data in uw CMS, waaronder de naam van de leverancier, het aantal goederen dat u heeft afgenomen en de prijs die u met de leverancier heeft afgesproken. Zodra een klant de hoogste bieder is en het product koopt, leest SelfBilling.com het CMS leeg en rekent af met de leverancier. U hoeft verder niets te doen, want dit gaat allemaal automatisch. Dit bespaart u dus veel tijd en geld! En daarbij is het veel overzichtelijker.

Ook voor bijvoorbeeld een taxibedrijf is self-billing ideaal. Alle gegevens van en afspraken met de ingehuurde chauffeurs (leveranciers) worden ingevoerd in het systeem. Via de website boekt de klant een taxirit. De chauffeur, die is ingehuurd voor de betreffende rit, krijgt vervolgens de gemaakte uren uitbetaald. Dit scheelt een hoop administratieve handelingen.

Wilt u weten of self-billing ook geschikt is voor uw product of dienst? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden onder de loep te nemen.

Klaas Beemster Wilt u weten wat SelfBilling.com in uw proces kan betekenen? Wij gaan graag met u het gesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennismaken?