Nieuws van SelfBilling.com

Graag vertellen wij u over de laatste ontwikkelingen in ons vak en geven wij een kijkje in de keuken.

De voordelen van self-billing voor leveranciers

dinsdag 14 augustus 2018 om 14:04

In onze vorige blog beschreven wij voor welke bedrijven self-billing interessant is. Er zijn echter niet alleen voordelen voor de afnemer van diensten of producten, maar ook voor de leverancier!

Self-billing is een financieel-administratief proces waarbij niet de leverancier de factuur opmaakt, maar de opdrachtgever. Het traditioneel proces van facturatie wordt hierdoor omgedraaid. SelfBilling.com helpt door deze computer-naar-computeroplossing de leveranciers onder andere metde volgende voordelen:

  • Leverancier hoeft de factuur niet meer te maken. Hierdoor tijdbesparing voor de leverancier!
  • Leverancier ontvangt sneller haar geld. Dit komt omdat de afrekening niet meer door de administratie van de klant geboekt hoeft te worden en niet meer door de budgethouder goedgekeurd hoeft te worden.
  • Iedere week op hetzelfde moment de afrekening.
  • Via SelfBilling.com voor iedere leverancier een eigen leveranciersportaal. Alle factuur- en boekinggegevens kunt u via dit portaal bekijken en downloaden.

Klaas Beemster Wilt u weten wat SelfBilling.com in uw proces kan betekenen? Wij gaan graag met u het gesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennismaken?