Nieuws van SelfBilling.com

Graag vertellen wij u over de laatste ontwikkelingen in ons vak en geven wij een kijkje in de keuken.

Bedrijven waarvoor self-billing zeer geschikt is

dinsdag 07 augustus 2018 om 14:09

Bent u op zoek naar een makkelijke, overzichtelijke én kostenbesparende manier van het verwerken van goedgekeurde orders, urenregistratie en onkostendeclaratie? SelfBilling.com draait het factureerproces om: niet de leverancier, maar u als opdrachtgever verzorgt met de software van SelfBilling.com de factuur uit naam van de leverancier. Maar voor welke bedrijven is self-billing eigenlijk geschikt?

Voor elk bedrijf dat tijd en geld wil besparen
Voor bedrijven heeft self-billing veel voordelen, ongeacht in welke branche u opereert. Als u diensten of producten afneemt, verzorgt de software van SelfBilling.com de e-factuur uit naam van de leverancier. Dit kan op basis van verrekening van geleverde diensten (uren) of geleverde goederen. Er zullen minder fouten in de facturenstroom voordoen door het geautomatiseerde proces (RPA). U heeft altijd een actueel financieel overzicht en controle over het administratieve proces.

Werkt u alleen met eigen vaste medewerkers? Oók dan kunt u goedgekeurde orders, de urenverantwoording en onkostendeclaratie beheren via SelfBilling.com.

Voor bemiddelingsbureaus die efficiënter willen werken
SelfBilling.com helpt intermediairs en bemiddelaars van externe professionals in het administratieve proces voor de inkoop en verkoop. Alle gewerkte uren van de zzp’er of freelancer worden in één database bijgehouden via SelfBilling.com. Deze uren keurt de opdrachtgever goed en vervolgens wordt er een e-factuur (inkoopfactuur) gemaakt en verstuurd uit naam van de zzp’er of freelancer. Daarna verzorgt de software van SelfBilling.com ook de verkoopfactuur richting uw opdrachtgever op basis van de gegevens uit de inkoopfactuur.

U bent geen tijd meer kwijt aan controle op uren en onkostenverantwoording. Door het geautomatiseerde proces zijn er minderhandelingen, veel minder fouten en dus minder kosten.

Voor zelfstandigen die liever ondernemen
Zzp’ers, freelancers of ondernemers willen niet veel tijd kwijt zijn aan hun financiële administratie. e-UrenFactuur.nl is een webapplicatie die digitale urenregistratie en facturatie mogelijk maakt. De webapplicatie helpt ondernemers, freelancers en zzp’ers geld te besparen door eenvoudig uren te registeren via smartphone of tablet, en arbeidsuren en onkosten digitaal te factureren. Via e-UrenFactuur.nl kunnen gewerkte uren automatisch worden verwerkt in een e-factuur. Deze digitale manier van urenregistratie en facturatie bespaart veel tijd en bovendien geld.

Conclusie
De software van SelfBiling.com is geschikt voor elke ondernemer, ongeacht de branche of grootte. Het maakt ons niet uit of u in de bouw, media, gezondheidszorg of ICT zit. Wij bespreken met u de wensen en behoeften en maken uw software op maat. Wij zoeken hierbij aansluiting met het bestaande boekhoudprogramma. Lees meer over deze koppeling. Wij ontdekken graag met u wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Klaas Beemster Wilt u weten wat SelfBilling.com in uw proces kan betekenen? Wij gaan graag met u het gesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennismaken?