Nieuws van SelfBilling.com

Graag vertellen wij u over de laatste ontwikkelingen in ons vak en geven wij een kijkje in de keuken.

Klaas on tour - self-billing en zorginstellingen

woensdag 25 juli 2018 om 15:12

Onderweg naar Rotterdam

Onze accountmanager Klaas rijdt het hele land door voor gesprekken bij grote en kleine, bekende en minder bekende organisaties. De gesprekken zijn heel divers, net als de branches waarin de organisaties opereren. Klaas neemt u graag mee op reis!

Wat zijn de mogelijkheden om het facturatieproces te optimaliseren? Dat was wat een grote zorginstelling in Rotterdam wilde weten van Klaas. Andere software, een andere werkwijze? Klaas kon de instelling hier zeker over adviseren. 

Verschillende stromen
Deze organisatie heeft verschillende stromen met betrekking tot inkoopfacturen. Denk hierbij aan diensten, goederen en ‘personeel niet in dienst’ (PNIL). Niet alle inkoopstromen kunnen automatisch gematcht worden, omdat er bijvoorbeeld geen inkooporder beschikbaar is of leveranciers verkeerde codes (van tarieven, projectnummers, etc.) gebruiken die niet overeenkomen met de opdracht. Declaraties door PNIL’ers brengen sowieso veel handwerk met zich mee. Deze groep declareert ieder op zijn eigen manier: handmatig, digitaal, 1x per week, 1x per 3 weken etc. Er worden verschillende bonnetjes (declaraties) ingeleverd waarvan de herkomst niet altijd duidelijk is. Bij welk project hoort de declaratie? is vaak de vraag op de financiële afdeling van de zorginstelling. Door al deze zaken ontstaan er factuurblokkades die het proces vertragen en extra werk en kosten met zich meebrengen.

Wat kan SelfBilling.com betekenen?
Declareren werkt efficiënter als het digitaal uitgevoerd wordt. Elke declaratie kost een organisatie gemiddeld € 25,-  om te verwerken. Door dit proces te digitaliseren, kan een opdrachtgever snel een kostenbesparing bewerkstelligen. Door de software van SelfBilling.com toe te passen heeft de opdrachtgever, in dit geval de zorginstelling, invloed op de inhoud van de factuur en zullen blokkades worden geminimaliseerd of zelfs weggenomen. En dat scheelt tijd en geld!

Klaas Beemster Wilt u weten wat SelfBilling.com in uw proces kan betekenen? Wij gaan graag met u het gesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennismaken?