Nieuws van SelfBilling.com

Graag vertellen wij u over de laatste ontwikkelingen in ons vak en geven wij een kijkje in de keuken.

Nieuw: Klaas on tour - self-billing en intermediairs

dinsdag 03 juli 2018 om 14:03

Onderweg naar Zwolle

Onze accountmanager Klaas rijdt het hele land door voor gesprekken bij grote en kleine, bekende en minder bekende organisaties. De gesprekken zijn heel divers, net als de branches waarin de organisaties opereren. Klaas neemt u graag mee op reis!

Afgelopen week was Klaas op kennismakingsgesprek bij een intermediair in Zwolle. Deze organisatie is bezig met de ontwikkeling van eigen self-billing software. Op dit moment is er namelijk veel handwerk binnen het proces en het zou fijn zijn als dat geautomatiseerd kan worden.

Een goede toevoeging
Zelf ontwikkelen kost veel tijd. Daarnaast vroeg de intermediair zich af of er een module bestaat die gekoppeld kan worden aan de softwarepakketten waarmee zij werken. De organisatie zocht daarom een partij die in self-billing gespecialiseerd is en gezamenlijk zou willen optrekken. Zo kwam zij in gesprek met SelfBilling.com. De software van SelfBilling.com is al veel verder qua ontwikkeling en mogelijkheden en kan daarom een goede toevoeging zijn.

Samen komen we verder
SelfBilling.com heeft een goede workflow binnen de software, er zijn rapportagemogelijkheden en er kan gekoppeld worden met verschillende systemen (computer-naar-computer). Hier helpen en ondersteunen we de intermediair graag mee!

Klaas Beemster Wilt u weten wat SelfBilling.com in uw proces kan betekenen? Wij gaan graag met u het gesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennismaken?