Nieuws van SelfBilling.com

Graag vertellen wij u over de laatste ontwikkelingen in ons vak en geven wij een kijkje in de keuken.

Eenvoudig afspraken nakomen met self-billing

woensdag 30 mei 2018 om 14:21

U kent het wel: herinneringen ontvangen omdat de betaaltermijn van 30 dagen verlopen is, facturen afkeuren omdat ze niet volledig zijn, facturen die pas weken later verstuurd worden. Dit kost allemaal veel extra tijd voor de boekhouding. Zonde, want dit soort ongemakken kunnen heel makkelijk voorkomen worden. Namelijk door gebruik te maken van self-billing.

Een factuur die altijd klopt
Een erg mooi voordeel van self-billing is dat het heel eenvoudig is om afspraken met leveranciers na te komen. Alle afspraken worden één op één in de software ingevoerd. Deze gegevens worden ook gebruikt in de factuur. Zowel alle factuurvereisten als de geleverde dienst en de bijbehorende tarieven. Zodra diensten of goederen geleverd zijn, wordt dit door de gebruiker aangegeven in de software van SelfBilling.com. Na goedkeuring wordt er automatisch een factuur gemaakt. Een factuur die altijd klopt, omdat de inhoud daarvoor al gecheckt is.

Hoe het werkt
SelfBilling.com draait het proces van afrekenen met de leverancier om. Niet de leverancier maar de opdrachtgever neemt het initiatief in het opstellen van de inkoopfacturen. Op basis van uren, onkosten of ontvangsten verstuurt SelfBilling.com uit naam van de leverancier aan u een factuur.

De voordelen
Uw leverancier zal blij zijn met deze manier van werken. Uren en onkosten worden op een eenvoudige manier geregistreerd. De factuur is helemaal juist qua uren en onkosten en wordt op de gewenste manier opgemaakt en verstuurd. Self-billing draagt bij aan een snellere betaling door de opdrachtgever. Het versturen van herinneringen wordt daarmee verleden tijd.

Klaas Beemster Wilt u weten wat SelfBilling.com in uw proces kan betekenen? Wij gaan graag met u het gesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennismaken?