Nieuws van SelfBilling.com

Graag vertellen wij u over de laatste ontwikkelingen in ons vak en geven wij een kijkje in de keuken.

De ervaring van Annemieke met SelfBilling.com

dinsdag 24 april 2018 om 15:07

Sinds begin maart ondersteunt Annemieke Hageman ons, samen met Ilona Stuijt, op het gebied van marketing en communicatie. Annemieke is sinds oktober 2013 werkzaam als zzp’er. Zij laat zich door bedrijven inhuren voor marketingadvies en –ondersteuning. Uiteraard maken de freelancers die wij inhuren gebruik van self-billing. We hebben Annemieke gevraagd naar haar ervaringen:

“Ik dacht dat ik het principe van self-billing niet kende. Maar voordat ik startte als zzp’er heb ik kort voor een uitzendbureau gewerkt. Via een online programma vulde ik aan het eind van de week mijn uren in, die vervolgens verwerkt werden. Aan het eind van de maand werden de gewerkte uren uitbetaald. Self-billing is het zelfde principe. Ik vul mijn gewerkte uren in met een kleine omschrijving. Daarna checkt Klaas ze en keurt ze goed. Vervolgens ontvang ik een factuur én mijn geld. Ik hoef er dus bijna niks voor te doen. Mijn uren bijhouden doe ik sowieso al!

De eerste keer dat ik bericht kreeg dat mijn factuur klaar stond, was ik ondanks een goede uitleg over het proces, toch blij verrast over het gemak. Toen ik het bestand opende zag ik namelijk dat het een complete factuur was en dat ik hem alleen maar op hoefde te slaan in mijn administratie. Dat het zo makkelijk was had ik van te voren niet verwacht.

Wat ik mij alleen afvroeg is of het voor de boekhouding niet erg is dat deze factuur niet in mijn bestaande factuurnummerreeks valt. Klaas vertelde mij dat je per opdrachtgever een eigen factuurnummerreeks mag hebben, dus dat dit geen enkel probleem is.

Ik vind het van toegevoegde waarde dat ik zelf ervaar hoe het product self-billing werkt. Ik zie alleen maar voordelen en gemak, dus kan dit vol overtuiging over de bühne brengen voor SelfBilling.com.’’

Klaas Beemster Wilt u weten wat SelfBilling.com in uw proces kan betekenen? Wij gaan graag met u het gesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennismaken?