Nieuws van SelfBilling.com

Graag vertellen wij u over de laatste ontwikkelingen in ons vak en geven wij een kijkje in de keuken.

SelfBilling.com geeft inzicht in kosten van het inhuurproces

vrijdag 14 juli 2017 om 16:42

Bij het inhuren van tijdelijke krachten moet u rekening houden met een aantal belangrijke zaken. Een van de onderwerpen is het financiële proces. Werkt u met veel externe krachten of juist een klein aantal? Met een gecontroleerde administratieve werkwijze behoudt u het overzicht. 

Om u te helpen hoe self billing ofwel reverse billing u kan helpen om financieel in control te blijven en kosten te besparen hebben wij een whitepaper geschreven. In de whitepaper behandelen wij het proces van self billing, beschrijven 10 valkuilen en waar SelfBilling.com in dit proces een besparing kan opleveren. Denk aan het reduceren van het aantal inkomende facturen, vermindering van het aantal controlemomenten door de budgethouder en crediteurenadministratie, facturen in een gelijk format vanuit alle externe professionals en nog veel meer.

Vraag vrijblijvend onze whitepaper aan op http://www.selfbilling.com/whitepaper-aanvragen, wij sturen u het document snel toe. Wij zijn benieuwd of een van onze 10 valkuilen u bekend voor komt. 

Klaas Beemster Wilt u weten wat SelfBilling.com in uw proces kan betekenen? Wij gaan graag met u het gesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennismaken?