Maak kennis met SelfBilling tijdens de Walk-in Friday van OTYS op 7 februari 2020

De facturatiesoftware van SelfBilling en de recruitmentsoftware van OTYS vormen een ideale combinatie. Aanstaande vrijdag (7 februari) zijn we aanwezig bij de Walk-in Friday van OTYS. Hier leggen wij graag ter plekke uit wat onze software voor jou kan betekenen.

Elke maand organiseert onze partner OTYS inloopdagen. Klanten en andere geïnteresseerden zijn hier welkom om kennis te maken en meer te leren over de software.

Deze maand is SelfBilling ook aanwezig bij deze Walk-in Friday. Onder het genot van een kop koffie of een borrel maken wij graag kennis met je. Of jenou al klant bent bij OTYS of niet; in beide gevallen gaan we met plezier het gesprek met je aan. Zo vertellen wij meer over onze oplossingen, en kun jij ons uiteraard vertellen hoe jouw bedrijf de facturatie heeft ingericht. Wie weet hebben wij de oplossing die precies aansluit op je wensen.

Kom dus ook langs aanstaande vrijdag vanaf 13:00! Het evenement vindt plaats bij het hoofdkantoor van OTYS in Veenendaal.

Over de koppeling tussen OTYS en SelfBilling

Veel bedrijven werken met een flexibele schil. Hierbij biedt de recruitmentsoftware van OTYS een uitkomst. Zodra een kandidaat eenmaal bij een bedrijf geplaatst is, zijn er echter nog praktische zaken tussen de twee partijen die geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de facturatie van gewerkte uren en gedeclareerde onkosten. Hier vormt de software van SelfBilling de ontbrekende schakel. De kandidaat, de klant, de plaatsing en het afgesproken tarief staan ingevoerd in de software. Vervolgens vult de kandidaat gewerkte uren in en keurt de klant deze goed. Op basis hiervan genereert en verstuurt de software uiteindelijk de bijbehorende facturen. En dit voor de volledige externe schil.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Klaas Beemster op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces