Klaas on tour SelfBilling en zorginstellingen

Klaas on tour – self-billing en zorginstellingen

Onderweg naar Rotterdam Onze accountmanager Klaas rijdt het hele land door voor gesprekken bij grote en kleine, bekende en minder bekende organisaties. De gesprekken zijn heel divers, net als de branches waarin de organisaties opereren. Klaas neemt u graag mee op reis!

Wat zijn de mogelijkheden om het facturatieproces te optimaliseren? Dat was wat een grote zorginstelling in Rotterdam wilde weten van Klaas. Andere software, een andere werkwijze? Klaas kon de instelling hier zeker over adviseren.

Verschillende stromen
Deze organisatie heeft verschillende stromen met betrekking tot inkoopfacturen. Denk hierbij aan diensten, goederen en ‘personeel niet in dienst’ (PNIL). Niet alle inkoopstromen kunnen automatisch gematcht worden, omdat er bijvoorbeeld geen inkooporder beschikbaar is of leveranciers verkeerde codes (van tarieven, projectnummers, etc.) gebruiken die niet overeenkomen met de opdracht. Declaraties door PNIL’ers brengen sowieso veel handwerk met zich mee. Deze groep declareert ieder op zijn eigen manier: handmatig, digitaal, 1x per week, 1x per 3 weken etc. Er worden verschillende bonnetjes (declaraties) ingeleverd waarvan de herkomst niet altijd duidelijk is. Bij welk project hoort de declaratie? is vaak de vraag op de financiële afdeling van de zorginstelling. Door al deze zaken ontstaan er factuurblokkades die het proces vertragen en extra werk en kosten met zich meebrengen.

Wat kan SelfBilling.com betekenen?
Declareren werkt efficiënter als het digitaal uitgevoerd wordt. Elke declaratie kost een organisatie gemiddeld € 25,-  om te verwerken. Door dit proces te digitaliseren, kan een opdrachtgever snel een kostenbesparing bewerkstelligen. Door de software van SelfBilling.com toe te passen heeft de opdrachtgever, in dit geval de zorginstelling, invloed op de inhoud van de factuur en zullen blokkades worden geminimaliseerd of zelfs weggenomen. En dat scheelt tijd en geld!

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van uw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Klaas Beemster op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

Klaas Beemster SelfBilling
Reversed billing
praktijkvoorbeeld-bemiddelingsbureau-zorg
SelfBilling ideaal online diensten
krachten inhuren SelfBilling