Klaas on tour SelfBilling en zorginstellingen

Klaas ging langs bij een Rotterdamse zorginstelling en adviseerde daar over de mogelijkheden wat betreft het optimaliseren van het facturatieproces.

Onze accountmanager Klaas rijdt het hele land door voor gesprekken bij grote en kleine, bekende en minder bekende organisaties. De gesprekken zijn heel divers, net als de branches waarin de organisaties opereren. Klaas neemt je graag mee op reis!

Wat zijn de mogelijkheden om het facturatieproces te optimaliseren? Dit wilde een grote zorginstelling in Rotterdam graag weten van accountmanager Klaas. Komt hier bijvoorbeeld andere software en een andere werkwijze bij kijken? Klaas kon de instelling hier zeker over adviseren.

Verschillende stromen

Deze organisatie heeft verschillende stromen met betrekking tot inkoopfacturen. Denk daarbij aan diensten, goederen en ‘personeel niet in dienst’ (PNIL). Niet al die inkoopstromen kunnen automatisch gematcht worden, omdat er bijvoorbeeld geen inkooporder beschikbaar is of leveranciers verkeerde codes (van tarieven, projectnummers, etc.) gebruiken die niet overeenkomen met de opdracht. Declaraties door PNIL’ers brengen sowieso veel handwerk met zich mee. Deze groep declareert ieder op zijn eigen manier: handmatig, digitaal, één keer per week, één keer per drie weken, etc. Er worden bovendien verschillende bonnetjes (declaraties) ingeleverd waarvan de herkomst niet altijd duidelijk is. “Bij welk project hoort de declaratie?”, is vervolgens vaak de vraag op de financiële afdeling van de zorginstelling. Door al deze zaken ontstaan er factuurblokkades die het proces vertragen en extra werk en kosten met zich meebrengen.

Wat kan SelfBilling.com betekenen?

Declareren werkt efficiënter als het digitaal uitgevoerd wordt. Elke declaratie kost een organisatie gemiddeld € 25,-  om te verwerken. Door dit proces te digitaliseren, kan een opdrachtgever snel een kostenbesparing bewerkstelligen. Door de software van SelfBilling.com toe te passen heeft de opdrachtgever, in dit geval de zorginstelling, invloed op de inhoud van de factuur en zullen blokkades worden geminimaliseerd of zelfs weggenomen. En dat scheelt tijd en geld!

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling