broodvergoeding

Broodvergoeding

SelfBilling.com biedt ook uitkomst bij het stroomlijnen van het registratie- en afrekenproces van een broodvergoeding voor cliënten in een zorginstelling.

De meeste cliënten die (tijdelijk) in een zorginstelling verblijven, krijgen van die instelling een zogenoemde broodvergoeding, ook wel broodgeld. Dit is simpelweg geld voor de lunch. De zorginstelling betaalt deze broodmaaltijd, maar vaak wordt er afgesproken dat de cliënt die zelf mag kopen en daar geld voor krijgt van de instelling. Dat mag alleen als de zorg daarmee goed blijft en de bewoner ermee instemt. Het berekende richtbedrag van het LOC is €63,93 per maand per persoon. Dit bedrag geldt vanaf 1 januari 2019. Het afrekenen en verwerken van die vergoeding blijkt voor veel zorgorganisaties een tijdrovende en foutgevoelige klus.

Wat kan SelfBilling.com dan betekenen voor deze organisaties?

Wij koppelen alle gegevens van de cliënt worden vanuit de cliëntadministratie (bijvoorbeeld Nedap Ons) via een API aan de software van SelfBilling.com. Hierna berekent en boekt de software via een self-billingfactuur het vaste bedrag dat de cliënt elke periode aan broodvergoeding krijgt. Dit bedrag krijgt de cliënt vervolgens automatisch uitbetaald. Wat nu nog vaak handmatig gebeurt in bijvoorbeeld Excel of als bonnetje, doet de software van SelfBilling.com allemaal automatisch. En allemaal in hetzelfde systeem!

Abonneer je op de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facturatie en rondom SelfBilling. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Bespaar ook tijd en geld op je facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van jouw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Dennis Feld op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

  Volg ons ook op LinkedIn.

Dennis Feld

schijnzelfstandigheid self-billing

© Copyright - SelfBilling