broodvergoeding

Broodvergoeding

Ook om het proces van registreren en afrekenen van een broodvergoeding voor cliënten in een zorginstelling gestroomlijnd te laten verlopen, biedt SelfBilling.com uitkomst.

De meeste cliënten die (tijdelijk) in een zorginstelling verblijven, krijgen van die instelling een zogenoemde broodvergoeding, ook wel broodgeld. Geld voor de lunch. De zorginstelling betaalt deze broodmaaltijd, maar vaak wordt er afgesproken dat de cliënt die zelf mag kopen en daar geld voor krijgt van de instelling. Dat mag alleen als de zorg daarmee goed blijft en als de bewoner er ook mee instemt. Het LOC heeft een richtbedrag berekend van €63,93 per maand per persoon. Dit bedrag geldt vanaf 1 januari 2019. Het afrekenen en verwerken van die vergoeding blijkt voor veel zorgorganisaties een tijdrovende en foutgevoelige klus.

Wat kan SelfBilling.com dan betekenen  voor deze organisaties?
Alle gegevens van de cliënt worden uit de cliëntadministratie (bijvoorbeeld Nedap Ons) gehaald en via een API gekoppeld aan de software van SelfBilling.com. Het vaste bedrag dat de cliënt elke periode krijgt, wordt automatisch via een self-billingfactuur berekend, geboekt en uitbetaald. Wat nu nog vaak handmatig wordt gedaan in bijvoorbeeld Excel of als bonnetje, doet de software van SelfBilling.com allemaal automatisch. En allemaal in hetzelfde systeem!

Bespaar ook tijd en geld op uw facturatieproces

Benieuwd hoe SelfBilling de facturatieprocessen van uw organisatie kan simplificeren, optimaliseren en automatiseren?

Bel Klaas Beemster op 0229-317 005 of mail naar info@SelfBilling.com

Klaas Beemster SelfBilling
Reversed billing
praktijkvoorbeeld-bemiddelingsbureau-zorg
SelfBilling ideaal online diensten
krachten inhuren SelfBilling