Direct inzicht in uw projecturen met SelfBilling.com.

Het portal dat opdrachtgever en leverancier ondersteund.

Grip op uw projecten, onderhanden werk en uw urenfabriek.

Door SelfBilling toe te passen krijgt u grip op uw projectadministratie, het onderhanden werk en het totale proces van de arbeidskosten. Daarnaast helpt SelfBilling.com u bij het proces van Fast Closing van uw administratie.

Self-Billing of Reversed Billing.

Self-Billing of Reversed Billing, beide namen worden gebruikt voor het proces dat wij toepassen.  Door onze oplossingen worden de kosten in het administratieve proces sneller inzichtelijk, dit door inrichting aan de voorkant in plaats van aan de achterkant. Geen papieren urenbriefjes, geen papieren facturen meer, niet meer wachten op een factuur en geen vertraging bij de maandafsluiting.

Via de SelfBilling.com takenmanager zorgt u ervoor dat de factureerrun richting detacheringsbureaus, contractors en andere ZZP’ers, gedraaid wordt. Alle inkoopfacturen en journaalposten op hetzelfde moment beschikbaar. U krijgt inzicht en overzicht in projecten, onderhanden werk en uw urenfabriek, u weet exact waar u aan toe bent. 

Onze software is ontwikkeld om controle te houden over het proces van urenverantwoording, onkostendeclaratie in combinatie met e-facturatie. Alle registraties worden verwerkt in één database wat overzicht geeft in de gewerkte uren en gemaakte onkosten in een bepaalde periode. Met notificatiemeldingen blijft iedereen op de hoogte welke acties er zijn uitgevoerd of nóg uitgevoerd moeten worden.

Klaas Beemster Benieuwd welke kostenbesparing SelfBilling.com voor u kan realiseren? Ik bespreek graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Demo aanvragen

Eenvoudig in beheer

Eenvoudig in beheer

  • Werkend op smartphone, tablet en desktop
  • Gebruiksvriendelijke schermen
  • Efficiënt uren en onkostendeclaraties verwerken
Tijd en kostenbesparend

Tijd en kostenbesparend

  • Voor opdrachtgever én opdrachtnemer
  • Notificatiemeldingen voor continuïteit in het proces
  • Automatisch opmaken en versturen van E-facturen (PDF en XML (UBL))
Sneller uw boekhouding afsluiten

Sneller uw boekhouding afsluiten

  • Ondersteund het financiële proces van Fast Closing
  • Fysieke controleslag wordt overbodig
  • U bent volledig in control